Valborg

Hur firar man valborg, eller varför egentligen??  Jag minns när man var yngre, sisådär 13-15 år, då raggla man runt vid nån brasa o drack massa o var så tuff, trodde man iaf..hahahahah! Idag var vi inte vid en brasa men väl på samma ställe där jag firat ett antal valborgar, dom skulle ha eldshow o cirkusgrejer där men inget hade börjat innan vi stack hem, jo, förresten, en urusel cirkusartist skulle underhålla barn och vuxna men det var så dåligt så jag tror vem som helst hade gjort det bättre, iofs jämför jag ju nu med cirkusen jag såg igår och det finns nog inte så mkt som knäcker det, men när inte ens en 3 åring var road, då var det nåt fel!!!

Nu e det duschen som gäller, sen fixa o utgång, blir mkt utgång, på fredag ska jag ut med jobbarkompisarna, och jag var väl ute förra helgen oxå?? Illa när jag inte ens minns det..usch usch!

Traces!

Shit, riktigt bra cirkusföreställning det där, vet iofs inte om det ens kan kallas cirkus men dom kallar ju det för cirkus så låt gå! Har man chansen och se det där borde man verkligen göra det, jag fick ju gratisbiljett av mamma och gick med henne men tror vi ska se den på torsdag igen med killen, helt klart värd att betala för.

Nu e det desperate housewives och lite tacos!

Imorn e det tolvdag, sköööönt!

Cirkus

Det är nåt cirkusår här så vi ska gå o se Traces om ett tag. Verkar va rätt bra, får väl se hur det var sen då!


Jobbat o grejat

Ja, måndagar består ju till mesta delen bara av jobb, känns som att det vore dags att gå o lägga sig snart, har världens huvudvärk också! Känns som det är åska på väg eller nåt sånt, vore ju typiskt om det blev det lagom till valborg! Nu blir det duschen och sen lite american idol, sen sista delen av prison break för säsongen..

Blev inge IKEA

får ta det en annan helg istället, skulle ju dit och väntade redan på sällskapet men så ville inte hennes son följa med så det får blir en annan gång utan sonen istället, hehe, lilla skrutten, redan nu som lite mindre än 4 årig har han bestämt att IKEA inte är nåt för honom, vem hart lärt honom såna dumheter?? hehehe!
Följde med mamma till plantagen istället, skulle va bärhjälp då hon har spricka i armen, tog på mig nya skorna och det borde jag ju fattat att jag kommer komma hem med skavsår.. kunde iaf hjälpa henne bära saker så det var ju bra. Sen åkte jag en sväng till Kurvan med D oxå, snällt av honom att plocka upp mig när han ändå skulle dit själv!
Nu blir det en snabb dusch, sen massa bra men hemska program på femman, sanningens ögonblick e ju bara för taskigt, men folk verkar ju göra vad som helst för pengar..usch!

IKEA

Ska till IKEA snart, måste köpa nåt där, väntar bara på att mitt sällskap ska äta färdigt så sticker vi sen!

Trist med vädret, det är riktigt varmt men ingen sol framme, det betyder att man inte kan sola o då finns det inge mer perfekt än att strosa runt på IKEA! Jag kommer säkert komma hem med absolut inget alls..även fast man alltid hittar nåt som är "bra att ha"!!!

Skulle behöva köpa foundation och sånt oxå men det säljer dom nog inte på IKEA.. får ta det på vägen hem eller en annan dag, det e ju inte livsviktigt att ha just idag!

Shopping o tacos

Shoppade lite i väntan på en Närking och en Skåning.. Fick med mig tre par skor, alla med väldigt låg eller ingen klack alls, riktigt stolt över mig, det måste vara de tre första paren som jag har som inte har hög klack!

Mötte Närkingen o Skåningen vid perrongen och åkte till "jag har aldrig sovit i stockholm i hela mitt liv sundbybergaren". Där åt vi goda tacos och spelade nå labyrintspel, det gick ut på att man skulle hamna på olika bilder i en labyrint och så skulle man försöka hitta en väg dit o jag vet inte vad, spelet skulle ta ca 20 minuter och det var från 8 år och uppåt,, jösses vad jag inte va bra på det, skulle nog fortfarande sitta och spela om det inte vore för att jag helt enkelt gav upp.

Imorgon ska dessa killar iväg till Rhodos i två veckor, hoppas det regnar hela tiden!!! Nej, det hoppas jag såklart inte, så pratar en avundsjuk människa, o det e jag inte!! Ärligt talat hoppas jag på kanonväder och att träningen flyter på bra så får vi se er sen i sommar på dom stora arenorna =)

På vägen hem satte sig en kille brevid mig som minns att jag var grym på friidrott, ehum, det var ju passande, hur fasen kan han komma ihåg det?? Vi gick i samma skola i lågstadiet ju, jag minns iaf inte vad han pysslade med för tjugo år sen!


Strömavbrott!

helt sjukt vad förlamad man blir när strömmen går! Alltså jag älskar att vara ute på landet på somrarna, inge el, inge vatten, inge toa! All mat lagas med hjälp av uppvärmning på platta där man använder gas eller nåt sånt, vet inte riktigt vad iofs eftersom jag inte lagar maten där, vatten hämtas i brunnen ute och toa har vi ute på gården, helt underbart härligt! Men nyss när elen gick här hemma så blev jag helt irriterad, det är ju konstigt, man klarar sig verkligen inte utan el..katastrof, hur gjorde dom förr i tiden??

Dessutom gick det inte att ringa, varken hemifrån eller från mobilen..

Jag o killen pratade om hur sjukt löjligt det faktiskt är, allt går ju typ på el, nere i porten har vi en sån smart grej så man kommer inte in utan en sån bricka, men så går ju den på el, hur gör man då för at ta sig in här, om elen e borta? Tänk om man behövde ta bilen nånstans just nu, jätteakut, tex till sjukan, ja, då funkar ju inte brickan där heller så det e bara o glömma, sen ringer man ambulansen, jo, om telen skulle funka..aarrggh, allt e för beroende av el, sjuk värld det här, vi e oxå alldeles för beroende!

Fick paket!

alltså det gick snabbt! Beställde igår, fick mail om att paketet är skickat och redan idag fick jag det, helt sjukt bra! Kläderna var precis så snygga som jag hade förväntat mig, två av plaggen har jag iofs sen tidigare förutom i andra färger men även det tredje plagget var grymt snyggt, nu e det bara att vänta på att rätt tillfälle dyker upp så man kan ha på sig kläderna. Kanske nästa helg??

väntar o väntar..

..o väntar!

Beställt kläder!

Nu har jag gått på det igen..heheheh! Beställde lite kläder bara för att jag är sjuk och måste tycka synd om mig själv o då e det bra med lite nya kläder..helt klart mår jag bättre nu..eehh, NOT!! men det kunde ju vara så, när kläderna väl kommer så e allt mycket mycket bättre, det vet jag, riktigt snygga e dom!

Nu ska jag kolla på en annan sida, Asos som alla pratar om, slökollade igår och hittade redan för mkt..ajabaja på mig!

Dagens höjdpunkt??

e det här verkligen det jag ser framemot?? våra bästa år på tv..oj, då finns det inte mycket att se framemot då! jag älskar ju solen och typiskt min otur så har hela veckan, med start i söndags tror jag varit riktigt fin och helt underbart solig, har jag fått njuta av det, nej, har legat i soffan och svettats bort min jäkla feber!

DH

varje gång längtar man efter det och så e det slut på mindre än en timme! Lika bra e det också och redan längtar man till nästa tisdag 21.00!!! Bara en vecka kvar nu, minus en timme då! wow, positivt tänkande här.

Börjar bli lite bättre iaf, men orkar inte jobba riktigt än, kanske går till jobbet på fredag, men vi får se, klart e iaf att det inte blir nån utgång denna helg då jag inte får dricka nåt!!
Sen nästa vecka e det ju valborg på onsdag, undrar vad som händer då? Sen på lördag e det utgång med brudarna från jobbet!


Nu e det dags att ta lite mer mediciner och sen sova skulle jag tro, om det nu går att somna, har sovit tolv timmar på natten och en timme på dan också. 


Förundras jag över något idag??

hahahaa, den frågan fick vi på jobbet förra veckan, jag har iofs fått höra den på flera förelsningar också men har aldrig tänkt så mycket på det egentligen. Tydligen borde man stanna upp i vardagen och tänka om det är något jag förundras över just idag!

Kollade just på gårdagens outsiders, allt bra roligt var det, tror inte det var menat som komedi direkt men lite så kändes det! Det var några killar som lär ut till andra killar hur man bäst får ragg på krogen, vad man ska göra osv. O så står killen o påstår att man inte behöver vara snygg ens, så länge man vet vad man gör, då kan man ju undra varför killarna där på hans "bootcamp" var skitsnygga! Klart dom får ragg, bara genom att stå i ett hörn skulle dom få ragg... Sen så var det en tant med som skulle lära ut till män hur man tyder kvinnors signaler, det var väl bra men när dom gubbarna(som inte var lika snygga som i killarnas bootcamp) gick ut på krogen fick dom minsann inte ens dansa med någon, då undrar jag, har utseende betydelse eller e det bara hur man är och gör som räknas, nog tror jag att utseende spelar in, i rätt hög grad, så nu har jag iaf fått något att förundras över!

Väntar med spänning på Desperate housewives.. om en timme smäller det..yes!

Nyduschad

aahh, finns ingen skönare känsla än att vara ren och fräsch! Eller det finns ju såklart massor av känslor som e skönare men just nu när man inte har kunnat tvätta håret på nåra dar, eller nåra blir det ju inte, alldeles för många blir det så var det riktigt skönt!!! mmm, gott doftar det oxå, det lilla jag känner, näsan e fortfarande täppt!

Segar på

Segt som bara den, tråkigt o va sjuk ju! Ibland när man har jobbigt på jobbet tänker man att om man bara kunde bli sjuk o få stanna hemma, men nu kom jag återigen på varför det inte är nå vidare att vara hemma, iaf inte om man är sjuk! Det enda jag ser framemot är "våra bästa år", nån evighetesserie ungefär som Glamour! wow, hur kul e det då, igår såg jag ett program om koraller, såååå häftigt, intressant..NOOOOT! Kanske om jag hade fått dyka själv bland korallerna men det där var ju bara för segt...

Näe, nu tycker jag det här får ta o släppa snart!

Ska snacka lite skit me syrran o sen surfa lite på mina älskade klädsidor..de ruinerar mig, tur vi inte köpte huset, har jag ett tag till o köpa kläder, för sen lär det ju inte va lika mkt klädköp när vi köper hus! hum, inge vidare att köpa hus alltså??


Vissa e gjorda av pengar eller??

Nu hade mäklaren ringt och lagt ut vårt bud, dom andra som redan trodde att huset var deras måste ju ha fått sig en funderare att va fasen, men tydligen inte alltför stor chock, då dom ännu en gång höjde med 20 000. Så nu får dom behålla sitt hus, om dom nu inte bestämmer sig för att inte skriva på kontraktet efter att dom gjort den sista besiktningen där. Då e det vi som har första tjing! Men jag går inte och hoppas på det utan får vi så var det menat att vi skulle ha, annars inte.

Dessutom verkar det som att hade vi höjt mer hade säkert dom höjt igen, dom verkligen skulle ha huset, till vikket pris som helst.

Var hos läkaren som tog nå snabbsänka i fingret och har man ett värde under 10 e man frisk, jag hade 46 så nog e jag sjuk, ska stanna hemma o vila iaf till torsdagen, sen får vi se om jag går o jobbar på fredagen, beroende på hur jag mår, iaf e det bakterier jag har i luftrören så det smittar ju, bäst att hålla sig borta från mig.

Har suttit och surfat in på min kära hemsida med tuffaste kläderna(= fräckaste, snyggaste) och nu har dom så mycket nytt igen så jag blir helt tokig, sen när man e sjuk så skulle det ju göra saken väldigt mycket bättre om man köpte en ny klänning, klart man blir friskare snabbare, eller hur?? äässch, vem försöker jag lura?? Såna här tankar får man av att vara sjuk hemma, helt själv, inge sällskap förutom katterna då, tv-programmen e sämre än sämst.. o inget orkar man göra heller!


Världens bästa mamma!

Det har jag, helt klart! Jag e ju sjuk då och hela min sjukdomstid här då så har hon såklart inte varit hemma, vem ska jag då ringa och gnälla för..?? Inte för att jag nu e sjuk så det skulle va världens katastrof precis men man måste få gnälla lite.. iaf, hon har varit i Berlin med jobbet och så kom hon hem igår, ringde henne och så sa hon att hon måste komma förbi oss för hon har köpt en handväska till mig, alltså e det inte bara för bäst?? Tänkte att vi får väl se då om jag gillar den, o så kom hon förbi och det var precis rätt storlek och rätt färg o allt, skitgrymt bäst! Hon visste ju inte heller att jag var sjuk så det gjorde saken bättre, blev ju lite piggare ändå!
Nu e det dock värre igen, fick tid till läkaren här om en timme, får se vad dom säger! Måste bara få nåt för hostan, det går inte att ha det såhär, hostar snart ut lungorna!

Sanningens ögonblick

shit, vilket grymt program, här kommer sanningar fram, vissa mer obehagliga än andra! Riktigt bra underhållning när man är sjuk.. eller bra vet jag väl inte om det är men ändå lite, kanske jag tycker så bara för febern.
Sen kommer ju pretty woman men den har jag sett typ sju gånger, fast killen påstår att jag aldrig har sett den från början, men det gör jag ju inte nu heller! Har redan missat en kvart!


Skriver bloggen för första gången med bärbara datorn, vad svårt det var att lära sig dessa tangenter först, men nu går det rätt hyfsat iaf!


Nu ska jag ta lite mediciner och efter detta program blir det sängen!




Spännande

ujujuj.. nu blir det spännande, vi väntar på ett svar från mäklaren, imrogon ringer han och då avgörs det. Vi hoppade ju av men efter att ha irriterat oss på det och tänkt på det hela helgen var vi ju tvungna att ringa honom och kolla hur det gick med huset. Då sa han att det är kontraktskrivning på tisdag..aahh, det får inte vara sant, vi ska ha huset ju!!!
Sen la dom på och jag sa, fan helvetes oxå, vi gick inte hela vägen som vi hade planerat för vi misstänkte nåt fuffens och nu kanske vi mister huset pga det, så jag sa till killen, ring och kolla om det inte går att lägga ett sista bud, mäklaren svarade och visst gick det. Så imorgon får vi se om vi äger huset eller inte!!! Nu har vi iaf gått så långt vi tänkt oss och om dom fortfarande höjer så får det va, men då slipper vi ångra oss för resten av våra liv. Annars vet jag att vi hade gått och irriterat oss över detta!

Nu väntar vi bara!!! Och ibland känns väntan så himla lång!! Men väntar man på något gott så..eehh, väntar man alldeles för länge va??

Nu ska denna feberfia lägga sig o prata massa goja med M på msn..

Fy för att vara sjuk

så himla jobbigt att ha 39 graders feber, ena stunden fryser man och måste hoppa i ett varmt bad, andra stunden svettas man ihjäl..uuhh, har iaf sovit lite bättre än natten innan så nu e jag lite piggare, obs, LITE!!!
Hade ju planerat att eventuellt gå ut i fredags och sen till IKEA på lördagen, mend et blev inte av, snart kommer det hockey, Sverige-Finland.. Kollade även på innebandyfinalerna i sex timmar igår, pust, stånk och stön, det var inte lätt att hålla sig vaken, men det gick nästan, somnade några minuter i pausen och missade nästan sista perioden i damernas, synd att Balrog förlorade där!

Nu ska jag ligga i soffan med den bärbara och kolla hur mycket det skulle kosta att renovera vissa av rummen i huset, om vi nu får det, eller man får ju inget gratis iofs, det kostar en massa!

Sjukling

Hade sovmorgon till efter åtta idag, vaknade vid halvsju med världens mest dunkande huvud, tog alvedon, sov lite till, sen när jag skulle till jobbet hade jag fått feber men gick iaf dit, tänkte att det e ju fredag o allt, jag borde orka med, dessutom skulle jag bara jobba sju timmar idag! Kom till jobbet och så säger en kollega på avdelningen att hon nog går hem för hon känner sig dåligt, ojdå, jag med, sa jag! hahaha! Typiskt!
Jag skulle äta lunch och tänkte att det blir säkert bättre efter, fick inte i mig nåt, hade fått jätekonstig mage så efter lunchen stack jag hem. Har nu sovit i nästan fyra timmar och e fortfarande dålig, känner bara att jag måste sitta ett tag, annars får jag ont i nacken och ryggen oxå!

Slutade bjuda idag, så vi får väl se vad som händer, det finns ju en budgivare som gett högre men frågan e om det e en riktig budgivare eller bara mäklaren som försökte få upp priset lite! Han hade iaf frågat ifall vi fortfarande e intresserade om det skulle bli nåt knas med att skriva på papper och så! Hoppas det blir knas då..hihihi! Annars e det bara att kolla vidare, kommer nya objekt hela tiden! Visning redan i helgen igen!

Nu ska jag softa i soffan och ta mig en värktablett!

Budgivning

hum, skumma grejer här..vi misstänker att det e nåt fuffens, vi har stannat nu och hade det högsta budet men helt plötsligt efter ett dygn kommer det en budgivare och bjuder 20 000 mer.. skumsigt! Den budgivaren höjde sitt första bud med 90 000... han/hon har inte alls varit intresserad att bjuda på ett helt dygn medan mäklaren sagt till oss att nu e det eran tur att bjuda, varför har det inte varit hans/hennes tur att bjuda nån endaste gång... nej, det luktar rutten fisk långa vägar!
Får väl se imorn om det e nåt fuffens eller om det helt enkelt är nån som verkligen vill ha huset och bara har väntat på att alla andra ger sig! Annars e det vi som har huset!!!! wohoo! Men samtidigt, får vi inte huset så e det inget att göra nåt åt, det kommer dessutom fler hus och det har varit en lärorik erfarenhet att faktiskt vara med i budgivningen!

Ikväll e det tv-kväll, nu lyxfällan, sen efterlyst och insider, undra vad det skulle handla om idag?

Ivriga

Vi är verkligen ivriga att få köpa huset, alltså idag har vi börjat bjuda på det och när budgivningen stängde för dagen var det iaf vi som hade högsta budet, nice!
Var även förbi där en sväng idag med en fuktmätare eftersom jag tyckte att det luktade konstigt i ena toaletten! Men så fel jag hade, inte ens i närheten av nåt fel...hahaha, men bätte o va på den säkra sidan, schysst att vi fick komma, ägaren var hemma så det var inte mäklaren som var med, det var bra för då fick vi chansen att prata lite med honom o kolla vad han tycker om området och så vidare. Han hade bara bra saker att säga och grannarna verkar vara bra där.

Påminnelse...

..blev återigen påmind om varför jag gillar desperate så mycket som jag gör..aahh, vikken serie! Helt underbart löjlig egentligen, hahaha! Men helt underbart bäst också, svårt att slita sig, man bara måste titta!
Natti natti!

Desperat...

javisst, idag börjas det igen!

Desperate housewives, världens bästa serie, eller iaf en av dom bättre, Dexter och Prison Break tillhör också favoriterna! Nu ska jag uppdatera mig i det här, förra årets sista avsnitt kommer ju som repris!

Husmor

Har precis bakat bullar, nu e dom i ugnen och doften är helt underbart härlig! Är det något jag kan göra så är det definitivt bullar, killen e helt tokig i bullar så gör man 50 st går dom åt på kanske två-tre dar..ahhaha!

Skulle på ett corepass med M idag men tror jag måste skippa, mår inge vidare, jag gillar ju då degen,och nu e min mage som en stor ballong, redo att spricka när som helst!

Lånelöftet klart!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!
Hus, here we come :P

Nytt läge

Zappade runt bland tv-kanalerna och råkade fastna för Nytt läge på trean, det var ju riktigt bra tips man fick och saker man ska tänka på vid husköp, precis som gjort för oss det här programmet! Ju mer jag tänker på huset vi kollade på desto mer vill jag ha det, har redan kollat ut tapeter o grejer i helgen, iaf till ett rum!
Det är inte nåt stort renoveringsbehov heller, bara måla om eller tapetsera några rum, allting e iofs såpass fint så det går att bo där utan att göra nåt men man vill ju ändå gärna ha sina egna färger och tapeter där! Uuhh, vad jag vill flytta dit! Hoppas ingen annan var intresserad..hahaha! Men det e säkert flera som kommer bjuda, mardrömmen ju!


Husvisning IGEN!

hehe, idag var vi på husvisning igen, var ju tvungna att kolla igenom allt riktigt ordentligt, killens pappa följde också med som moraliskt stöd..nejdå, men han skulle kolla lite vad som behöver göras och om det är värt att bjuda på huset. Nu så väntar vi bara på lånelöftet, dom verkar vara lite tröga på banken för tillfället! Våran handläggare har såklart semester, vad annars, så nu e det nån annan som har tagit över! Typiskt det där med semestrar, samma grej e det alltid som man ska ringa sin husläkare, hon har också alltid semester, hur kan det komma sig??

Det var tyvärr väldigt många spekulanter så vi får väl se om priset går alldeles för högt, eller så är inte dom intresserade kanske, hoppas hoppas! Han som bor där nu har bara bott där i 4 år, man kan ju undra varför han flyttar redan nu, inte för att det spelar nån roll men jag som är misstänksam mot allt möjligt känner ju direkt att det är nåt skumt här =( Eller så har han hittat annat boende eller vad som helst! Måste ju inte vara nåt fel bara för att han inte ska bo kvar där, kanske bara jag som är nojig, men trots allt måste man ju vara det med tanke på att husköp e inget man bara gör hur som helst!

Engla

Läste nyss att Engla har hittats död, vem har rätt att ta livet av en annan??
Det finns så mycket orättvisor i världen men alltså det här kan jag inte bara förstå, att nån man tror att han bara kan ta flickan och ta livet av henne, han borde f*n hängas i k**en, eller nåt sånt! Jag blir så arg.
Sänder en tanke till Englas familj.

Finns andra idioter också, massa såna! tex kvinnomisshandlare, jag bara tål inte sånt, fy! Känner många som blivit offer för dom äckelkillarna och jag kan då säga att jag skulle aldrig nånsin förlåta nån av dom, ALDRIG!!! Finns ingen förklaring till varför man gör sånt! Man kan komma och be om hur mycket förlåtelse som helst, men i min värld e dom inte mycket värda, inte ens skiten under mina skor!

Hoppas förresten att 42-åringen som nu erkänt mordet på lilla Engla och även nåt annat mord, blir dömd länge länge, och även att han hamnar på ett fängelse där man bara inte tål såna som han, då skulle jag hurra, högt och länge!

Läckert!

Det blev faktiskt rätt läckert med röda naglar, lite annorlunda, inte min stil egentligen, brukar ha naturella färger annars men varför ska man alltid vara så tråkig och köra samma samma hela tiden!

Har diskuterat husvisningarna med killen, visade också den mest intressanta för mamma och hon gillade också den! Imorgon går vi på omvisningen och kollar igenom varenda vrå: lister, golv, tapeter och ALLT, så att vi inte missar nåt viktigt och kanske slår till, sen visar det sig vara mögel eller nåt annat som måste åtgärdas och kanske kostar multum, nej, det vill vi inte! Har mailat till banken och bett om en tid för att uppdatera lånelöftet, ju mer vi tänker på huset, desto mer gillar vi det. Har redan planerat var vi ska ha möblerna, vad vi ska ha i alla rum mm. Får se bara hur högt priset blir sen när budgivningen börjar, man kan ju inte gå upp hur mycket som helst, men det här e nåt som vi båda gillar skarpt.

Röda naglar?

Kan man verkligen ha röda naglar, alltså jag köpte ett rött nagellack som matchar mina fina röda stövlar och så köpte jag lite hårgrejer, röda förstås, men nu testar jag iaf nagellacket.. Har än så länge bara målat tånaglarna men det ser ju rätt spännande ut, eller nåt! Nu blir det färg även på naglarna så får vi se sen om det blir till att ta bort det eller om jag har det kvar hela veckan, eller åtminstone tils det börjar flagna, det står att det är longlasting men det vet man aldrig.

Imorgon e det sovmorgon, superunderbart! Jobbigt att börja tidigt på måndagar eftersom jag aldrig lyckas komma i säng tidigt. Imorse vaknade vi vid halvelva så det blir väl sängen efter tolv eller så!

Nu ska jag måla naglarna så kommer det en uppdatering på det sen!

Sol och bad!

Som jag längtar till sommaren, sola och bada, sola e det bästa jag vet, eehh, kanske inte det bästa men bland dom bättre sakerna iaf! Fusksolade nyss och nu e det middag som gäller hos mina päron. Sen vet jag inte vad resten av kvällen innehåller, inte alltför mycket skulle jag tro, slappa framför tvn till en bra film kanske! Imorn jobbar jag till sex och på torsdag till halvsju.. jobbigt med såna långa dagar nu igen! Men snart e det semester, ja, om tre månader då! På tisdag slutar jag två, då kanske det blir en sväng till stan efter jobbet!

Visningar

Kollat tre husvisningar idag, alla var fina och intressanta. Men den sista vi kollade på var lite extra och den ska vi nog eventuellt bjuda på, ska bara uppdatera lånelöftet först och sen flytta in..hihi! Om det ändå vore så lätt.

Husvisning

Blev inge wii igår ändå, vi fastnade med Guitar hero och dom andra kunde inte slita sig däifrån, lätt för dom att spela, ingen hade krånglande linser som fastnade i ögat när man skulle vara koncentrerad och stirra sig nästan blind på tvn..

Undrar om vi också har guitar hero hemma snart? Testade den en gång i affären och då tyckte vi inte att det var så kul men nu när vi har spelat några gånger så var det ändå rätt krävande och roligt! Frågan e bara om det playstation 3 eller xbox 360 e bättre?

Idag e det husvisning igen, nice, det är riktigt roligt att åka runt och kolla vad som finns på marknaden, inte så att vi har jättebråttom att flytta precis men det kostar ju inget att gå på visningar och så ka man få massa braiga tips där när man ser hur andra har gjort och vad dom har för färger mm i de olika rummen!
Sist såg vi ett jättefint bord som någon hade gjort själv..sånt kommer vi också göra sen när vi har flyttat till större, här får det knappt plats ett par skor till och det är katastrof, jag bara måste köpa mer skor, hela tiden.

Snart ska vi iväg till Ekenhuset, dom har öppet hus så vi tänkte åka och kolla lite läckra tapeter där, har hört insiderinfo om att det finns riktigt fina tapeter i våran smak, dessutom bjuds det på gratis korv :P

Guitar hero

hehehehehahahahohohoh...inte riktigt min gren det  här, men dom andra e ju iaf duktiga så det e ju bra, snart åker vi hem till oss och spelar wii bowling, det e mycket mer min gren!! Här nedan får ni iaf bildbevis på att jag spelat några gånger...hahahaehehhehehohooh!


Guitar hero

Fäääärdig!

Så därja, nu e jag äntligen färdig med städandet, det blev en liten storstädning som sagt, det innebär nu att jag har gjort en riktig storstädning i badrum, toalett och kök, resten av rummen(sovrum, vardagsrum, hall) fick sig en dammsugning och det får räcka, annars hinner jag inte fixa mig i ordning tills vi sticker.

Dagens outfit får bli jeans och nå schysst tröja, eller linne, det lär ju bli varmt om vi spelar wii och guitarhero!

Min nya bästa vän

Jag har hittat en ny bästa vän, vänskapen håller i sig för alltid, det tror jag nog, den här vännen pratar inte, den kan inte följa med och festa eller gå på middagar mm, men nog e den helt underbar när det gäller att städa, det blir både lättare och snabbare, och det gör ju så det blir en gnutta roligare att städa också, min nya bästa vän heter Jif Cream =)

Vad döljer sig under badkaret..egentligen?

Ja, det börjar jag undra nu när jag precis har storstädat badrummet, fräscht och fint blev det iaf, skiner som solen, den skiner dock inte ute tyvärr, annars hade det blivit en låååångpromenad idag, nu blev det städning som fick prioriteras!

Jag minns när vi precis hade flyttat in här för sju år sedan och det var ju såklart städat och fint, trodde vi iaf, sen skulle vi börja måla om badrummet och till min stora förvåning ser vi att under badkaret kan det inte ha blivit städat på ungefär hundra år, trevligt trevligt, bara o dra på sig handskarna och börja städa, vidrigare får man ju leta efter! Det är alltså rummet dit man går för att tvätta sig och göra sig ren och fin, okej, man duschar ju inte under badkaret men ändå. Fattar inte att man kan lämna det sådär..det fanns tom gammal intorkad blodfläck där..usch usch usch, hur kan den ha hamnat där???

Ja, nu e det liten kaffepaus och sen fortsätter storstädningen, nästa rum får väl bli toaletten då!


sovmorgon

Har sovit jätteunderbart bäst inatt, märks att man e helt slut och sliten, undrar när jag har semester egentligen, i juli har jag bett om att få men vet inte ännu om det går, men hur länge e det inte kvar dit?? Två och en halv månad..länge, alldeles för länge!

Tänkte börja städa nu, förstår inte hur det ska funka sen när vi har ett större hem, redan nu är det jobbigt att städa, hur blir det inte då när det är dubbelt så stor yta att städa, fast frågan e om det kanske är så att ju mindre lgh desto mer smuts samlas det på den lilla ytan..inte vet jag, kanske önsketänkande bara! Såg ett avsnitt av det där städprogrammet där två tanter går hem till någon och städar och hjälper dom, alltså riktigt så illa är det iaf inte här hos oss, men med fyra katter blir det ju rätt mycket katthår här och var. Nu ska jag kämpa med städandet ett tag så att jag kan göra andra saker sen.

Ikväll blir det taco och tv-spelskväll, jag rockar så hårt på wii bowlingen, men på riktig var jag inge vidare sist..haha!


Tokio Hotel??

Alltså, jag läser på massa bloggar om Tokio Hotel och har aldrig ens hört talas om dom förut.. helt sjukt, e det nåt jag missat??

att göra i helgen-lista

  • Sova massa mycket mera
  • Kanske åka och kolla lite affärer, shopping l like
  • Tacokväll och tv-spel på lördag
  • Liten storstädning(hur man nu kan göra en liten storstädning, ja, vi märker det efter städningen då)
  • kolla igenom läxan till måndagen(jag vet, sjukt med läxor när man jobbar, men vi går en utbildning och där får vi lite uppgifter att göra till varje tillfälle, vet dock inte vad uppgiften var..ooppss, slarvigt)

Letar klänning!

äntligen äntligen äntligen är monsterveckan över. Denna vecka har jag suttit på fyra olika sammankomster, eller möten, kallas det vad som helst men jag är bara inte gjord för att sitta och lyssna hela dagarna eller flera timmar på raken.

Fick massa komplimanger på båten för mina fina kläder som jag beställt på nätet, både av såna jag känner men sedan också helt okända människor, vilekt såklart var jättekul, så igår kollade jag på den sidan igen och skulle beställa en fiiiiin klänning, men så fanns den inte där, och finns den inte på nätet så e den slut, började leta på andra liknande sidor och tänkte att har jag tur så hittar jag den nån annanstans, problemet var bara att jag inte alls mindes vad den klänningen hette, så jag mailade till detta företag och beskrev klänningen så gott jag kunde, och inom en timme fick jag svar( ca. 23 på kvällen dessutom, superbra service, jag är jättenöjd), det fanns en sån kvar i just min storlek men den hade av någon anledning försvunnit från deras sida, så jag beställde den snabbt som bara den, kanske ska kolla lite mer och hittar jag nåt har dom lovat att jag får lägga till det på samma beställning, den skickas åp söndag, jag får den på mpndag, bättre service får man ju leta efter.

Nu är det redan en vecka sen vi satt på båten och bubblade och bastade och festade, har så mycket fina minnen och har kommit väldigt nära en kollega nu efter resan, riktigt kul! På jobbet lär man ju inte känna varandra på samma sätt direkt, man har ibland sin rast samtidigt men då hinner man ju inte lära känna människorna.. Sen blir det utgång med dessa brudar också kanske vid löning. Trevligt!

Tv-kväll!

Har sett so you think you can dance, efterlyst och nu började precis insider. Sen blir det sängen på en gång, denna vecka har varit helt katastrofalt jobbig och lång. Har på två dagar jobbat över 4,5 timme, visserligen bra för snart har jag jobbat ihop en heldag ledigt, nice, men just veckan efter kryssningen där vi sov någon minut kanske inte var den bästa att behöva jobba över på.. sen så hara jag haft way to much möten i veckan, känns som jag inte gjort annat än att sitta på möten och lyssna på någon, idag höll jag på att svimma av trötthet på ett möte..usch då..
Och imorgon e det studiedag hela dan..uuhh, orkar inte, men bara o gilla läget..

Nu fortsätter min tv-kväll, tjingeling!

Pappas födelsedag

pappa fyller år så vi ska dit snart o äta lite tårta eller om det var nåt annat gott, fika iaf! Ska scrappa ihop ett kort lite snabbt och sen iväg.

Dagen har varit riktigt tuff, egentligen känner jag bara för att lägga mig i soffan och glo på dåliga serier på tv, men klart vi ska fira lite!

Planer för en ny kryssning... redan!

hihihi, vi har snackat lite på jobbet nu och tittat på allas bilder från senaste kryssningen och nog blir man sugen på att åka igen, trots att vi sa att vi aldrig mer borde göra det då man har så höga förväntningar eftersom förra helgen var så himla bäst!
Men samtidigt kan man ju inte ha några förväntningar, utan det som sker, det sker egentligen!
Hum, blir svårt det här!
Sen planerar vi ju kryssning även med några vänner kanske till löningen nu eller nåt,. om det inte blir utgång i sthlm då istället! Blir iaf mycket kryssande hit o dit!


Nu ska jag se vad det där sverige pussas och kramas e för nåt och sen blir det sängen!

Monsterpasset äntligen över

uh vad trött jag e, kom precis hem från dagens monsterpass! Hade först jobbat från 8-16 och sen iväg till nån utbildning eller nåt liknande, vet inte ens vad det handlade om knappt men den var iaf obligatorisk så det var ju bara att sitta där snällt och låtsas vara intresserad! Den höll på i två och en halvtimme och var den mest ointressanta saken jag varit med om på ett tag!

Sen kom killen och hämtade mig och sa att han hade nån överraskning hemma, jag tänkte vad nu då? vad e det han kan ha köpt, försökte luska ut hur stor saken va och hur den såg ut men kom inte fram till nåt vettigt ändå!
Väl hemma sen visade han vad det var...världens godaste havrebollar, inga-brittas, finns inga bättre, två lådor fulla med såna, jihuuuu..som jag har tjatat på honom och bett honom åka förbi där o köpa, men det har alltid varit stängt när han har slutat jobba men idag hann han iaf förbi där, nu ska jag smaska mer på havrebollar och dricka kaffe, vilket ju måste betyda att jag inte alls lagt av med kaffedrickandet trots att jag skulle göra det!

Blåmärken all over..

Märkte nu att ena skadan från bandyn nog var lite värre än jag först trodde, fotens insida e blå o knölen e svullen o har haft en ispåse där nu men det e ju alldeles för sent att göra nåt åt det nu! Får hoppas att jag får ner svullnaden lite bara så jag kan sätta på mig en sko imorn, annars måste man ju bara bli sjukskriven..hihi! Jag började fundera på om jag borde skippa bandyn och livsfarliga trappor på båten ett tag alltså. Mina smalben ser ju inte kloka ut, från knät och ner e det bara svart, blått, lila och grönt, såna fina färger man får, wow alltså!
Andra skadan jag fick idag var på tummen, kan inte böja den så jättemycket och den e också svullen och fin!

Kollar på so you think you can dance,  där var det också nån som var skadad men körde på ändå..tufft det där! Men vad gör man inte för att uppfylla sina drömmar, får se om hon går vidare bara!

Inga hårda tag idag..

Gick till bandyn och blev genomblöt innan vi ens hunnit värma upp, vad e det här för väder kan man ju undra, kallas det aprilväder för att det svänger så mycket fram o tibax, i helgen satt vi ju ute på däck på kryssningen och solade och nu får man nästan dra på sig thermobyxorna!

Bandyn gick iaf bra, några små skador bara, bättre än väntat, när man spelar med kollegorna får man ju inte ta i allt för mycket tyvärr, när vi spelar med killen och hans arbetskompisar har vi en enda regel och det är INGA REGLER, riktigt härligt, gillar ju hårda tag!

Imorgon måste jag jobba över två och en halvtimme..usch då, e så seg efter kryssningen och sen blir det såna här monsterpass, sen på torsdag blir det också övertid kanske två timmar! Ska nog åka och simma efter jobbet sen.

Pratade lite med maria förut på dan, hon tränar ju core o grejer, kanske ska följa med henne nån gång!
Sen blir det eventuellt att vi börjar spela badminton en gång i veckan, men där måste det säkert bokas tider o sånt!

Ritig hurtbulle ska jag bli igen, skönt o träna!

Innebandy snart!

yes, äntligen blir det av igen, fast nu med jobbarkompisar, eller rättare sagt så e det väl inte direkt jobbarkompisar men dom tillhör samma enhet som vi så det får kallas jobbarkompisar ändå!
Äter en bit mat och sen måste jag fixa i ordning mig och sticka. Egentligen skulle jag inte gå på bandyn eftersom det var omvisning på huset vi var o kollade på i helgen men vi har beslutat oss för att vänta lite till!
Typiskt mig förresten på jobbet idag, vi har stegtävling, meningen är att man ska gå så många steg som möjligt under dan, bara under arbetstiden och sen kör vi i två veckor medan vi utmanar en annan förskola, iaf så har jag egen stegräknare hemma men hittade inte den igår natt så jag tänkte jag lånar över dagen bara från jobbet sen tar jag min egen, sagt o gjort.. Satte på mig den och sen hade vi skogsutflykt, går runt i den svåraste terrängen nånsin, och när vi kommer tillbaka säger en kollega till, får se nu hur mycket du har gått, då märker jag att jag självklart har tappat bort den, så det e bara att snällt köpa en ny, åååhhh...kan man bli mer irriterad på sig själv alltså? Så onödigt, skulle låna den förbannade stegräknaren högst fem timmar och så händer det här...!!! Åkte iväg o skulle köpa en ny då, men just den sorten fanns såklart inte att få tag på just där..

Nu får jag snart bråttom!


Hårt med verkligheten igen

eehh, alltså rubriken kanske lät lite väl hård men återigen har verkligheten kommit ikapp oss! Måndag, lång dag, ingen bandy, killarna var för trötta *snyft snyft *jaja, bandy på tvn iaf!
Var rolgit att träffa alla arbetskamrater efter kryssningen, reflektera lite kring vad som hände och inte hände på båten, tyvärr var några sjuka och vabbade så fick inte träffa alla ännu. Såg iaf någons bilder så det var kul, jag var iofs bara med på nån bild men det var kul och se vad dom andra hde haft för sig, vi såg ju inte dom alltför mycket, var i våran egna lilla dimma där ett tag!

Nu kolla lite bandy och sen leka med min nya laptop fast den e egentligen gammal, för killen köpte en ny till sig och jag fick ärva den gamla..så typiskt alltså!

mobilknas

Nu har jag hållt på hela kvällen och försökt lägga över låtar på minneskortet och sen lägga den i nya mobilen,d et funkar bra men nu när jag skulle ta låtar från en cd-skiva till datorn så hänger den sig hela tiden, får fixa mer imorn, börjar bli jobbigt det där. Sen så tog jag ju gamla SIM-kortet till nya telefonen och alla meddelanden samt nummer är kvar på den gamla telefonen, vikket jobb att skriva upp alla nummer och sen sätta in dom igen.. jaja, det fixar sig väl så småningom!

Nu ska jag hämta lite ringsignaler, för dom som fanns på telefonen var iaf helt värdelösa! Gonatt!


Ny mobil

köpte nya mobiler idag, Nokia 6300, hoppas den är bättre än mobben jag har nu, den stängs av mitt i ett samtal och när man skriver meddelanden hakar skärmen upp sig och det går inte att göra något, sen efter nån minut stängs telefonen av helt, usch då! Tror att för mycket teknik gör att det blir så, eller inte vet jag, men iaf, nu e den på laddning och sen ska det börja fixas. Den har mp3 spelare också, kanske en onödig finess då jag redan har det men då sliper man ju ha med både telefon och mp3 spelare..ändå bra??

Har köpt en ny fin vårjacka och såg riktigt fina bruna stövlar, har iofs redan kollat på dom ungefär hundra ggr men inte köpt dom, killen tyckte jag skulle ta dom men jag har ändå lite gränser vad gäller pris, e ju inte direkt gjord av pengar =(

Skulle på två husvisningar idag men det blev bara den ena vi kollade på, den första vi skulle på hade vi redan varit på en gång tidigare för nåt år sen, nu såg den riktigt fräsch ut på bilderna men det var ju nåt vi inte gillade då redan så vi vände och åkte bara på den andra. Den var riktigt schysst men vi som älskar att lapa sol på sommaren gillade inte riktigt det faktum att grannen bor mittemot och ser exakt ALLT! Ska på omvisningen på tisdag, sen bestämmer vi oss!

Wow, vikken kryssning!

Det var riktigt lyckat, visste dock att jag hade alldeles för mycket kläder med, men bättre det än för lite!
Kvällen börjades med att jag och M gick och badade bubbelpool, bastade och solade, solen var väl inte direkt något att skryta om men det var ändå skönt, kanske bara det som är meningen.
Efteråt gick vi till kafeet och tog en varsin macka eftersom vi inte skulle vara med på middagsbuffen som ju började alldeles för sent för oss, nio alltså, det går inte, då ska man reda förkröka i hytten och göra sig i ordning! Sen till taxfreen och köpte "sex on the beach" och en "pina colada", ner i hytten och fixa sig. Gick riktigt bra och så snygga vi blev, hade ju då beställt likadana klänningar med flit, det var en rolig grej men vi hade nog inte riktigt räknat med att få så mycket uppmärksamhet  som vi faktiskt fick, jaja, det var rätt roligt iaf. Svepte i oss drink efter drink i rätt snabbt tempo och gick iväg till discot, hade knappt hunnit in när någon man kom och fotograferade oss, tryckte ett visitkort till oss och sa att det kommer ut på internet på onsdag, eehh, okej??
Dansade ett tag och sen blev det rätt snurrigt i huvet, ut på däck, ta frisk luft, trötta blev vi, klockan var bara tolv, det var bara o bita ihop o kämpa..hihi, vi hade bestämt oss för att INTE gå och lägga oss tidigast, som vi gjorde senast vi åkte! Iaf tror jag att vi vann den kampen rätt rejält denna gång, sov knappt något, inte för att det är någon vinst direkt.
Duschade vid nio, fick knappt i oss någon frukost, trodde att alla från jobbet skulle vara ute på båten och röra sig, men nej, så fel vi hade, dom låg och sov i hytterna trots att de flesta la sig efter middagen vid elva..usch då, vad e det för något, åka kryssning för att sova, tråkigare finns ju inte!
Vi knallade runt, lyssnade lite på karaoke, M körde lite ridning på sitt lilla vis, armbrytning och massa vilda diskussioner om principer mm.
Den här kryssningen blir iaf svårslagen, tack världens bästaste Maria, finns massa mer detaljer men orkar inte ens skriva upp allt, det hände så mycket, värt att skriva om, njaaa, folk e ju som dom e på båtresor!
Typiskt mig också i slutet på kryssningen, skulle hämta grejerna i hytten och åka hemåt, i trappan ner till hytten råkar jag ramla såklart när femtioelva personer ser på, hade inte ens druckit något, fy på mig, men när jag kommer hem märker jag att ena klacken på skon har ramlat av, alltså var det därför jag ramlade, och smalbenen e ju inte alltför fina heller! Klantigt!
Kanske sätter upp lite bilder från kvällen här senare!

Jag är hopplös

guuud, hur kan det vara sant alltså?? Jag förstår mig inte på mig själv ibland, eller ja, rätt ofta kanske men just nu e det helt sjukt! Har kommit hem efter två, duschat och ätit, packade väskan igår, behövde inget mer med, trodde jag, nu så har jag hållt på o kollat i skåpen och nog slank det med en klänning till och några linnen och andra skor och jag vet inte vad?? Vad e det här? man undrar ju själv ibland, jag e faktiskt verkligen bara borta en natt, sammanlagt 22 timmar, aldrig skulle jag använda så här mycket kläder hemma under 22 timmar, inte ens om jag så går på fest och sånt..usch då..jaja, har iaf tillräckligt med grejer! Nu måste jag fixa det sista, så e det skepp ohoj sen!

Packat o klart!

Äääääntligen har jag packar färdigt, vet att jag har alldeles för mycket saker med men det får vara, fick ju plats i väskan, tog med två klänningar, en rosa och sen en salsaklänning, eller åt salsahållet iaf, skitsnygga e dom! Sen vita stövlarna, ballerinaskor och ett par högklackade andra skor, sen har jag med mig fina jeans och sen låååga finbyxor, sen några olika linnen och självklart underkläder och bikini och sånt, kommer säkert gå igenom skåpen en gång till imorn o kolla så jag inte glömt nåt! Det viktigaste e iaf med: kamera, linser och pengar!!! Nu lockar sängen alltför mycket.. Puss o kram!


Massa saker kvar att göra

ojojoj, hur ska jag hinna med allt?? Skulle precis hoppa i badet o så ringer mamma och säger att dom ska förbi här, jaha, så då blir det till att bada och raka benen lite senare. Sen måste det testas olika outfits till kryssningen och packas såklart, måla naglarna kanske jag också gör redan idag, även fast det hinner jag nog göra på båten. Typiskt att jag har öppning imorgon, visserligen skönt, då jag slutar två men jag kommer säkert inte kunna somna efter jobbet trots att jag har tid att göra det en timme, kommer bara springa runt här hemma och kolla så jag har allt med mig och så. Jag känner mig själv så väl så jag har absolut ingen ro att bara vila en timme... men jag hoppas ändå att jag gör det...

Druckit ett rått ägg

japp, så blev det, hade innebandy idag och det var riktigt nice som det brukar, hårda tag och mycket konditionsträning! Efteråt tog vi en smoothie gjord på mjölk, oboy, banan, havregryn och ett rått ägg, det konstiga är att ägget inte märktes alls i den blandningen! Har även hunnit med att tona håret idag och sola, så nu är det inte alltför mycket förberedelser kvar inför kryssningen! Imorgon e det dessutom sovmorgon, börjar halvtio, hur skönt som helst, fast samtidigt så slutar jag ju först sex sen! Hoppas på underbart väder så man kan vara ute hela dan.
Nu ska jag stretcha och sen slappa framför tvn ett tag innan jag går o lägger mig.. förresten så fick jag ett paket idag igen, nu blev det iaf rätt storlek på korsetten, snyggig som bara den!

Ansiktsbehandling

guuuuud, så skönt det var! Fick äntligen min efterlängtade ansiktsbehandling.. Det var verkligen värt alla pengar, eller vänta nu, jag hade ju ett presentkort, la inga egna pengar ju! Det var massage och mask och rengöring och mer massage och olika krämer och jag vet inte allt vad det var! Tog en timme ungefär och jag var helt slut efteråt, tur jag inte somnade mitt i behandlingen iaf! Sen gick jag sakta sakta och njöt av det underbara vädret, så skönt att inte behöva stressa jämt, men det var nästan svårt att gå så sakta, jag går ju alltid som om jag hade bråttom, kanske har jag alltid bråttom nånstans?? Träffade kompis sen oxå, snackade lite shiit och sen åkte vi hem och åt riktigt nyttig mat, lax och sallad, inga onödiga kolisar här inte! Kunde inte träna idag, var ute på första joggingrundan igår och det känns kan jag lova, gick ut lugnt men har ändå fått världens träningsvärk i låren, sen körde jag liiite liiite mage efteråt men tydligen var det liiite för mycket, har sån träningsvärk där så jag kan knappt ta mig upp ur sängen! Skulle tona håret idag också men det får bli imorgon istället, har sovit så dåligt de senaste två nätterna så jag måste i badet nu och sen sussa!

Ja just det, shoppade ju lite idag såklart, kunde inte undvika då jag gick genom centrum med några affärer.. blev två linnen och eyeliner..viktiga prylar till kryssningen! Iaf eyelinern..

RSS 2.0