Spännande

ujujuj.. nu blir det spännande, vi väntar på ett svar från mäklaren, imrogon ringer han och då avgörs det. Vi hoppade ju av men efter att ha irriterat oss på det och tänkt på det hela helgen var vi ju tvungna att ringa honom och kolla hur det gick med huset. Då sa han att det är kontraktskrivning på tisdag..aahh, det får inte vara sant, vi ska ha huset ju!!!
Sen la dom på och jag sa, fan helvetes oxå, vi gick inte hela vägen som vi hade planerat för vi misstänkte nåt fuffens och nu kanske vi mister huset pga det, så jag sa till killen, ring och kolla om det inte går att lägga ett sista bud, mäklaren svarade och visst gick det. Så imorgon får vi se om vi äger huset eller inte!!! Nu har vi iaf gått så långt vi tänkt oss och om dom fortfarande höjer så får det va, men då slipper vi ångra oss för resten av våra liv. Annars vet jag att vi hade gått och irriterat oss över detta!

Nu väntar vi bara!!! Och ibland känns väntan så himla lång!! Men väntar man på något gott så..eehh, väntar man alldeles för länge va??

Nu ska denna feberfia lägga sig o prata massa goja med M på msn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0