trööööött

jösses, denna veckan var riktigt jobbig, fick migrän i måndags, stannade hemma tis och ons från jobbet då jag kände att jag var tvungen att vila ordentligt, sist jag fick migrän för nån vecka sen gick jag till jobbet dan efter, jobbade dessutom en timme med migränen och det var inte roligt kan jag säga, hem o spy direkt efter jobbet..urk! idag hade vi studiedag och det tog musten ur mig totalt men det var underbart att komma hem till världens gladaste unge...åååh, vad jag älskar honom, min lillskrutt! På fredagar e det fredagsmys då vi badar tillsammans, liam älskar att plurra, han blir jättearg om han inte får gå i direkt så fort man satt på vattnet..hahah, man blir så full i skratt varje gång han gör nåt nytt som man inte sett förut.. han har dock börjat med en dålig vana, hoppas det går över lika fort, varje gång han får en sked gröt i munnen gör han typ pruttar med munnen och då flyger gröten all over the place...

Häromdagen började han oxå krypa helt plötsligt, vi trodde verkligen att han skulle ha hoppat över det men nej, det ba kom, så nu tränar han både på att krypa och gå samtidigt..eller inte samtidigt men ja, ni fattar!

Jag har tyvärr inte längre tid att uppdatera bloggen så ofta som jag skulle vilja och det får vara, för Liams skull kommer jag nog börja skriva mer i hans babyböcker istället, en blogg kan ju även försvinna bara sådär vilket inte vore alltför roligt.

Nu måste jag sova innan jag somnar sittandes i soffan..

Förresten, på söndag e det babysim igen och efter det blir det kalas för Liams ettåriga kompis Neo som vi träffat på öppnis..roligt!

Förresten igen...jag älskar LCHF!! -2,5 kg... yey! Mammamagen är snart ett minne blott =)

dålig uppdatering

usch, jag är ju sämst på att uppdatera bloggen, numera ser mina dagar ut ungefär såhär: vaknar, vill snooza några ggr men hinner inte då jag måste få i mig frukost innan jag drar till jobbet, sminkar mig lite eller låter bli beroende på hur pigg jag ser ut och hur pigg jag ÄR samt hur mycket tid som finns över för det, borstar håret samtidigt som jag fixar med frullen, äter på max fem minuter (måste bli skärpning på den punkten men vill ju helst sova alla extra minuter som bara går och dra ut på att åka till jobbet, helt oundvikligt dock, måste ju dit ändå), går på toa, tömmer kattlådorna, ger katterna mat och vatten och drar iväg till bussen, väntar på bussen, åker till centrum med den, tar nästa buss som tar mig till jobbet, eller nära iaf, går upp för 117 trappor och är sen på jobbet, väntar på att någon ska öppna dörren åt mig (har inte haft eget passerkort förrän nu) och tar av mig ytterkläderna och sätter på mig jobbtofflorna och jobbansiktet, jobbar 8 timmar och har en halvtimmes rast där nånstans oxå, klär på mig och skyndar till bussen, åker hem eller till träningen, kommer jag hem så umgås jag med Liam så mkt jag bara hinner, sen får han kvällsgröt och bad, på med pyjamas och sova, jag har egentid ett tag, sitter och surfar runt en snabbis på nätet innan jag packar väskan för morgondagen och stupar i säng, duschar oxå nånstans efter Liams läggning.

Åker jag till träningen så ser kväälen lite annorlunda ut, på måndagarna tex träffar jag inte Liam alls, det var riktigt tufft sist =( Iaf, kommer hem efter träningen, äter, duschar och stupar i säng.. vilket liv!

Helgerna är åtminstone underbara =) =) =)

Första jobbveckan

Äntligen är den första jobbveckan sluuuuut! Efter att ha varit hemma med skrutt i nästan ett år så kändes det helskumt att sätta klockan på ringning och dra till jobbet, dessutom är vi inte på våran stuga utan ihopslagna på en annan så det känns ännu mer skumt, nåja, första dan gick bra, andra dan var 12-dag och tredje var redan helgdag...underbart,det behövdes! Sen två dagar till med jobb, vi har haft det lungt med rätt lite barn så det har ändå varit en skön start MEN...jag har saknat Liam så himla mycket, kollar på de andra barnen och undrar varför jag är där och inte hemma med honom, usch, jobbig känsla.. det har dock blivit bättre och jag har även lärt känna vissa av kollegorna på ett annat sätt än förut vilket ju har varit kul! Det bästa med att vara på jobbet är att få komma hem till en glad liten skruttis som e på bra humör och avfyrar världens bredaste leende..man smälter!

Har även varit iväg och köpt en crosstrainer så nu ska vi börja träna(IGEN!!!!!!)..när Liam har lagt sig är det cross, cykel, rodd och styrka som gäller, inte allt på samma gång såklart..sen blir det ju även några pass i tullinge och innebandyn, samt simning en gång i veckan..tror det räcker så till en början, sen när snön har smält blir det även jogging, men det tar ju kanske 4-5 månader innan vi börjar med det.

Apropå hälsa och så, har även lagt om kosten och kör en detoxkur på tre veckor.. huden ser redan bättre ut och iom att jag även slutade dricka kaffe så sover jag mkt bättre och djupare än förut, har dock abstinensbesvär och i måndags hade jag en hemsk huvudvärk mend et är väl så när "gifterna" lämnar kroppen..

Jag och älskling 9 år!

Igår firade vi 9 år tillsammans, var bara hemma vilket nog var bäst! Liam somnade vid åtta och vi kollade film, tog det helt enkelt riktigt lungt och gick och la oss så fort det blev tyst utanför, ca 00.20.

Idag var vi hos ks päron och åt hummer till förrätt och oxfilé till varmrätt, sååååå gott!

Grattis till oss K! Love U mestaste!

RSS 2.0