Vart är jag på väg?

Ja, alltså nu vet jag inte riktigt vad som händer här, skulle ut med en kompis, men av något hemlig anledning gick det inte så då kanske det skulle bli att vi åkte och lyssnade på en spelning, men vet inte om det finns biljetter kvar, sen så ligger det inte så centralt och ska man då ta bilen så får man inte dricka, eller jag skulle ju kunna göra det men hur kul e det då?? Så då kanske det blir casinot istället, eller så kanske vi ska gå o fuskträna lite bowling inför imorgon, jag e ju bäst i världen på det( jo tjena), tror mitt rekord är ungefär 150 poäng..wihii.. har bowlat 4 ggr tidigare, det är riktigt kul men inget som man gör så ofta ändå, konstigt det där. Sen har jag ju såklart bowlat fler gånger på wii, där e jag desto bättre men det är ju inte riktigt samma som vanlig bowling. Nu är jag snart iaf fixad och färdig att sticka iväg, vet bara inte vart jag är på väg??

Nätshopping!

Det är inte så lätt att köpa saker via nätet, eller lätt är det ju men ibland så blir det ju ändå fel. Idag kom nästa paket från samma ställe som förra paketet. Det kom till ett annat ställe, jag skulle säga en kod och när jag sa koden sa hon i kassan att såna koder har inte dom, paketet kan inte finnas här, VA??? Jag tänkte att e det här nåt slags skämt, eller drömmer jag kanske?? Jag tänkte att det kan inte vara sant, först strulet igår och sen fortsätter det idag, usch då, men så kollade hon iaf åt mig eftersom jag visste hur paketet ser ut, och nog fanns den där, det var bara det att paketet hade nån helt annan kod hos dom än den jag hade fått till min mail..aarrggh! Kom hem och provade klänningen som var alldeles supertajt och kommer skickas tillbaka, provade korsetten som var alldeles för stor, dom e i samma storlek så det var ju komiskt! Båda skickas tillbaka med andra ord, inte alltid så lyckat att beställa från nätet med andra ord...


Ögonoperation??

Jag funderar starkt på att operera ögonen, ingen plastikkirurgi då utan få bort mitt synfel.. orkar inte med att peta med linser dag ut och dag in. Frågan är bara om jag vågar, har ju läst att det finns vissa risker med operationen men samtidigt så kan man få jäkla bra syn också! Det gör inte ont, går snabbt och det krävs bara några dagars sjukskrivning, hum, får fundera lite till på det här, det kostar ju en hel del, 22000 kr närmare bestämt, dom pengarna har jag ju inte direkt i bakfickan men samtidigt vet jag att det lätt vore värt det, kanske en avbetalning då?? ska gå och fundera på det nu i sängen, eller ja, jag kommer ju slockna på en gång så får väl drömma om det då ;)

Natti natti!

Ingen innebandy!

Nepp, blev ingen innebandy ändå, en kunde inte för att bla bla, en annan kunde inte för att bla bla o en tredje kunde inte..ja, så låter det, men det får va idag då, tänkte gå upp till hallen o köra ett hårt magpass men fick massa slag i nedre delen av ryggen idag så jag tror jag skippar ändå och kollar på so you think you can dance istället, riktigt roliga vissa där..ungefär som idol, vissa e ju inte bra alltså och ändå är dom med, vem har sagt till dom att dom är bra..åååhh, ärlighet vara ju längst sägs det, men någon kan inte ha varit ärlig... varför säger man att någon är bra om den inte är det! jaja, juryn i idol e iaf ärliga rakt igenom..hehehe! Nu står en och klagar på juryn för att han inte är tillräckligt bra själv..alltså...uuhhh!!!

Paketstrul

Yes, idag har jag fått mycket gjort, eller inte så mycket egentligen men har nu bokat en spabehandling, det blev en ansiktsbehandling nästa tisdag, ska bli skönt, hoppas bara att man inte ser ut som en röd tomat flera dagar efter, vi åker ju på kryssningen den fredagen.. Sen hann jag också boka bowlingen och har postat kortet som jag scrappade ihop tidigare i veckan. Sen har jag även hunnit med något som jag aldrig nånsin trodde om mig själv, jag är helt enkelt alldeles för stressad eller något liknande. Jag hade fått paketavi hemskickat så jag hämtade den på min lunchrast och la den i fickan och gick mot jobbet, när jag nästan kom fram skulle jag ta fram den men den bara fanns inte någonstans, jag är aldrig slarvig nog att tappa bort såna där viktiga saker men tydligen så hade jag lyckats med det iaf, snabbt in på avdelningen, säga till mina kollegor att jag måste gå o leta efter den på vägen och sen vände jag hem och gick och kollade hela vägen men såg inte den nånstans. Väl hemma vände jag in och ut på alla fickor, avin fanns INGENSTANS! Snabbt på med internet, leta rätt på numret till postens utlämningsställe, ringde dit och sa att om någon kommer dit med avin får ni absolut inte lämna ut paketet eftersom jag har tappat bort avin och det då måste vara någon annan som hämtar mitt paket. Han sa, men kanske har vi redan lämnat ut den till någon, jag sa nej, nu skriver du upp mitt namn och sen kommer jag på en gång med legitimation och hämtar paketet! Ingen kan ha hunnit hämta den eftersom jag tappat bort den fem minuter tidigare. Sedan sprang jag dit och och han gick in i rummet med paketen och var borta ett tag, snacka om panik, paketet är säkert borta, nån annan har redan hunnit hämta den, usch vad oärliga människor är mm, alla tankar dök upp när han till slut kom ut med paketet, huh, ingen hade hunnit dit innan mig iaf! Det värsta är att såna här "stort brev" avier kan alltså vem som helst hämta ut, det finns inget krav på att visa leg och fakturan fanns ju med i paketet, så hade någon då hämtat ut paketet hade jag ju inte fått mina kläder men ändå varit tvungen att betala så att jag inte skulle få något skuldbrev senare... usch vad det här systemet e konstigt. Sedan finns det krav på leg på vissa paket, det är dom paket man betalar på plats, men jag menar, skulle jag få fel avi hemskickat till mig tex så skulle jag väl aldrig försöka få ut nån annans paket som jag dessutom måste betala för där o då..nej, skumt system, paket som man bara hämtar ut behövs inget leg till men det du betalar för måste du visa leg..helt sjukt! jaja, nu e iaf kläderna här och snyggt som fasen satt min nya fina rosa klänning som jag ska ha på båten, och nu har tydligen ett paket till kommit, men till ett annat utlämningsställe och där måste jag minsann visa leg.. båda paketen e från samma ställe dessutom...hahaha, ironiskt.
Ska snart iväg och spela bandy och lugna ner mig lite!

Sluta dricka kaffe??

Funderar på om jag ska sluta dricka kaffe nu igen. Saken är den att jag har druckit kaffe sen jag var liten, med andra ord, redan ur nappflaskan, det var såklart kaffe med mjölk men ändå. Jag har alltid haft mycket socker i kaffet men har kunnat minska på det lite åt gången, så nu är det bara 11/2 tsk i varje kopp, rätt lite för att ha haft fyra tsk innan. Lite innan jul slutade jag dricka kaffe bara sådär, jag körde en reningskur och då rekommenderades det att skippa kaffet, vilket faktiskt var lättare än jag trodde. De första två-tre dagarna var det lite jobbigt för jag har en vana att alltid dricka kaffe efter miidagen men sen funkade det bra och kaffet ersattes med vatten eller Brämhults juice, riktigt goda saker det där.Efter reningskuren på tre veckor höll jag upp med kaffet ca en månad till, sen tänkte jag att jag kan väl smaka en kopp då, och usch, det var riktigt vidrigt, stark och äcklig smak, så jag tänkte det är ju jättebra det här. Jag får inte ut nåt av att dricka kaffe heller, blir ju inte piggare eller nåt sånt. Sen började jag ändå dricka kaffe lite ibland på helger till frukosten och sånt och nu har det blivit så att jag återigen dricker två koppar om dan minst. Men nu tror jag att jag ska sluta dricka det igen, blir dessutom helt uppblåst i magen av kaffet, eller det är ju mjölken som gör det.

Näe, på måndag e det slut med kaffedrickandet och den svullna magen! Så e det bara!


Planerar för fullt till kryssningen

hahahaha! Bra att vara ute i god tid sägs det men kanske lite väl god tid, vi åker ju först om 10 dagar. Undrar hur kryssningen blir denna gång, sist blev man ju lite chockad både en och två ggr. Vilka grejer alltså, kryssningar e verkligen, hum..eehh, alltså hur ska jag förklara..annorlunda! Det får va rätt ord just nu, kommer inte på nåt annat!

Verkligheten kom ikapp oss fort

Ja jösses, och det märktes direkt. Kunde inte sova en sekund på hela natten och sen var det bara att gå upp ur sängen, klä på sig och gå till jobbet, åkte iofs till jobbet idag, hehehe, det komiska är att jag har hela fem minuters gångväg men killen skulle iväg samtidigt och skulle ändå åka förbi mitt jobb så det var ju bara att åka med såklart, inte att jag är lat eller nåt men lite bekväm trots allt!
Hade en ganska lugn dag som tur var men nog började det märkas efter lunchen att jag hade behövt sova några timmar på natten. Kom hem sen och skulle vila men bestämde att vi hellre skulle ta en promenad, det blev ingen promenad utan mat istället, nu sitter jag här och är slö och trött, men måste försöka hålla mig uppe några timmar till. Tänkte använda Bosse nu och stansa ut bokstäver och sånt till nästa kort som måste göras.


Innebandy och scrapping

Nu har jag scrappat klart kortet och städat här hemma, det tog ett bra tag då jag samtidigt skulle kolla på innebandyn. Täbys Dalbjer satte världens iskallaste straff, ojojojoj..snyggt som bara den! Bakom ryggen bara sådär.. Dom vann men det var iofs inte han som avgjorde.
Snart är det dags att gå o lägga sig, måste gå upp vid 5.45 nånting, har öppning imorgon så det är bara att snällt pallra sig dit mitt i natten (känns som det iaf). Svårt dock att försöka sova när man inte är ett dugg trött, borde ha gått på den egna innebandyn idag men vi var bara 5 stycken som skulle spela så det hade inte varit nå vidare roligt, jaja, onsdag sen då!
Nu måste jag duscha och ta fram några kläder till imorgon, det har varit alldeles underbart att få sova ut varje dag, men nu är det slut med det ett tag framåt. Natti natti!


Snöstorm

vaknade imorse av telefonen, vi hade lovat att gå upp kl. 9 då vi skulle få gäster sen vid 10, men när telefonen ringde var klockan redan 9.40 och ingen hade vaknat, jaja, kollar ut och ser världens snöstorm, jag som tänkte att vi sen skulle gå en långpromenad som igår men nejdå, det fick vara. Gästerna kom och gästerna gick och vi åkte iväg för att köpa några kepsar och solglasögon till killen. Jag köpte även mitt röda nagellack så nu är hela min outfit till röda skorna färdig. Nu har jag vilat lite och ska snart börja scrappa på kortet som ska skickas imorgon. Tror det kommer bli riktigt bra, fick ju faktiskt låna Bosse.. NI som scrappar vet vad jag pratar om! Har även ätit god macka från Subway, mmmmm.

Nu ska jag sätta igång med kortet och sen hinner jag kanske städa lite här hemma också så jag slipper göra det under veckan, och kanske kan jag också pyssla med designen senare, men bara kanske. 

Ny design

Började leka lite med designen och blev så trött så jag får fortsätta en annan dag, det kommer se konstigt ut ett tag framåt tills jag har fixat färdigt allt, färger och sånt är bara tillfälligt! Det verkar ju faktiskt riktigt kul att hålla på och ändra också, alltså kan det inte vara alltför svårt att göra en riktig hemsida heller, som om det vore nåt jag tänker på... Gonatt!

Funderingar i solen

Låg och solade, och eftersom man inte kan göra något annat i solariet än att just ligga och sola så hade jag tid att tänka över nästa veckas "göranden". Det är hel del som ska hinnas med utöver det vanliga heltidsjobbet: Boka tid till Spabehandling (ÄNTLIGEN, har fått presentkort för snart ett år sen och inte fått arslet ur och använt den, fy på mig), betala räkningar, Sen ska det spelas bowling och ätas middag, mysigt (måste även där boka bana och bord till middagen), scrappa ihop ett födelsedagskort till min gudfar som fyller hela 60 år, åka med mamma till stan och vara hennes bodyguard när hon växlar pengar, det blir också ett besök på café Gråmunken, deras kaffe och bulle är ett måste när vi åker till stan, våran egna lilla tradition, självklart kommer jag springa i affärer och leta efter allt som jag inte köpte igår när jag var och shoppade. Det känns som att det var massa mer som ska göras nästa vecka men nu har jag redan lyckats glömma bort det i såna fall.

Nu är det dags att fixa naglarna, tänkte förresten köpa ett rött nagellack som matchar mina röda stövlar, tror det blir superbra eftersom jag inte hittar något rött halsband..

Finns det killar som lyssnar??

hahaha, tittar på Em i simning just nu, och så var det en kille som slog nytt världsrekord, och tydligen har det slagits fyra världsrekord varav tre av honom, så jag säger till min kille:

- Det är respekt, fyra världsrekord, och tre är gjorda av samma kille
- Ja
- Riktigt duktig kille det där
- Ja

(och här märker jag då som vanligt att han bara har automatiska svararen på, så jag testar honom för att se om han överhuvudtaget lyssnar på vad jag säger eller bara svarar "Ja" som vanligt)
- Han måste ha ätit mycket morötter
- Ja

Snacka om att bara svara för att det är det man ska göra, känner igen många fler iofs, min pappa e expert på det, står man framför honom och pratar svarar han javisst på vadsomhelst, men går man till ett annat rum och mumlar eller viskar något så hör han garanterat vad man har sagt, allt bra lustigt det där. Tror inte att killar/män ska skriva i sina cv att de är goda lyssnare iaf.. Eller finns det såna??



Dessa vältränade vader

Alltså ibland blir jag helt tokig på mina vader, visst dom är vältränade, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har tränat friidrott sen jag var sex år, nu har jag iofs lagt spikskorna på hyllan för ett bra tag sen men vaderna kan jag inte lägga där.. Det är framför allt jobbigt när man ska hitta stövlar som passar, jag som då älskar höga stövlar tycker ju att det är en pina varje gång man ser riktigt snygga i affären och så ska man testa dom och så får man på sig dom lite mer än halvvägs och inget mer, usch och fy! Därför är jag nu så glad när jag har lyckats hitta två par där i Estland och ett par igår, jippii!

Och friidrotten, jösses vad jag saknar den ibland, alla träningsläger, tävlingar, gemenskapen, vinnarskallen mm. Wow, vilka tider det var! Vinnarskallen och att aldrig ge upp hänger fortfarande med.

Nu har jag bestämt mig för att ta körkort till sommaren, det här funkar inte längre, igår när jag väntade på bussen ute i kylan tänkte jag på hur lätt det hade varit att bara sätta sig i bilen och åka iväg. Inte behöva passa busstidtabeller utan bara åka när man känner för. Bussen var försenad igår också så det kanske förstärkte effekten av min irritation. Jag har körtillstånd och bil, bara att boka tider i min egen kalender och faktiskt inte hoppa över tiderna bara för att jag är trött, eller hade en jobbig dag på jobbet eller..eller....eller..ja, det har låtit så hittills! Men det är ju så lätt att bara skippa när man kör med sin sambo, vi kan ta det imorgon, nu e det lite mörkt redan mm.. haha, sitter och skrattar åt mig själv och dessa dumheter, nu e det slut på det iaf!!!

Vilken härlig dag

Vaknade 10.45, en klar förbättring jämfört med gårdagens 11.30. Åt frukost och sen ut och gå en riktigt lång promenad, ca 2 timmar tog det, tyvärr var det lite kallt så det tog ett tag att få upp värmen igen när vi väl kom hem. Lagade cevapcici och tsatsiki och det blev som alltid väldigt lyckat. Har tagit ett varmt bad och nu är jag så mör så jag tror att jag lägger mig i soffan ett tag och tar det lungt. Verkar komma konståkning så får väl förundras över piruetterna och hoppen en sista dag.

Biomys

Gick på bio och hade mina nya svarta stövlar på mig och jösses vad halt det var, som att åka skridskor ner för backen till parkeringen. Nu vet jag också hur det måste kännas att åka skridskor i uppförsbacke, det var inte lätt kan jag säga.
Apropå skridskor så kollar jag precis på konståkningen. Jag kan inte förstå hur det är möjligt att hoppa fyra varv i luften och sen landa riktigt snyggt också, det går inte, jag kan knappt åka på ett ben utan att se ut som bambi på hal is. Nu när vi ändå talar om sport, något annat som jag fascineras över är dom som håller på med simhopp. Att ställa sig på 10 meters höjd och bara dyka med huvet före är ju en bedrift, men att sen ställa sig där på kanten HANDSTÅENDE och göra massa konster i luften, det är bara helt crazy. Man måste vara riktigt modig för att göra det iaf. Sen finns det ju dom som hoppar backhoppning, det kan inte helle vara riktigt klokt.

Filmen vi såg var förresten Meet the Spartans och den var helt sjuk. Exakt våran typ av film, sjuk humor och den gjorde parodi på allt och alla =)

Innan vi åkte iväg tog jag ju ett bad och hade litet hemmaspa, tog på mig en ansiktsmask som innehåller choklad, och hur snygg jag var kan du se här nedan! Jag vet inte om den hjälpte men det känns som hyn iaf var mjukare, eller så var det bara önsketänkande.

image1

Påskmiddan avklarad

Jammii, riktigt gott var det. Åt porterstek med potatis och god sallad med fetaost i, I like! Kanske inte det mest typiska att äta under påsken, det är väl ägg i olika former som gäller men det äter jag ändå så mycket av eftersom det är proteiner i massor och det behövs för att bygga muskler, eller hur var det nu??

Satte på badvattnet nyligen och snart rinner det väl över, måste kila i badet direkt. Ska iväg på bio senare ikväll, tror det blir en film som heter utlämnad, någon som kan säga nåt om den??

Shoppaholic?? javisst..

Sådärja, kom precis hem från en shoppingrunda och köpte alldeles onödiga saker igen. Var ute efter ett rött halsband, väska, vita stövlar och rött partylinne men kom hem med ett par svarta stövlar, röda hårspännen, två tallrikar i serien Wave av Villeroy & Boch och hittade också ett par stövlar i en beige färg men dom gick duga, vita finns ingenstans, är det någon som vet var det finns kan ni väl hojta till??

Jag märkte precis att jag den här månaden har köpt fyra par stövlar, jag kan inte fatta när jag kommer använda dom men det är alltid bra att ha. Visserligen köpte jag två par när vi var i Estland i början av mars och det var inget som jag hade räknat med men eftersom dom var så snygga kunde jag inte lämna dom heller, det är ju inte så att man åker dit var och varannan vecka. Lägger upp lite bilder på stövlarna mm när jag har mer tid. Nu ska vi iväg och äta lite påskmiddag hos killens föräldrar.

RSS 2.0