Flängt hela dan

Huuh, äntligen får jag sitta i soffan och slappa!
Morgonen började redan vid kvart över sju då Liam vaknade och inte kunde somna om, det här gillar jag inte, e ju så trött och älskar att dra mig länge i sängen på morgnarna, men samtidigt så vaknar man till rätt fort när man ser det underbara leendet =)
Åt frukost och åkte till baysimmet, vi dök idag igen och på fredag kommer fotografern dit, spännande att se hur såna undervattensbilder blir, funderar på att skaffa en sån kamera faktiskt.
Sen åkte vi hem och åt lunch, efter det var det ba iväg igen, åkte till IKEA och köpte en hylla som ska va ovanför tvn, därifrån snabbt till M som firade sin födelsedag, sen också hem till mamma och äta middag..
Liam har varit så trött efter simningen men knappt kunnat sova då han alltid blivit väckt efter fem minuters sömn, så när vi kom hem sov han i bilbarnstolen i över en timme, det var lääääänge sen det har hänt! Jag passade på att gå ut och fortsätta på tomten, det börjar bli riktigt fint där nu, buskarna e borta, bara rötterna kvar och jag har ju inget redskap att ta bort dom med, måste inhandlas snarast! Krattade sedan och tyckte jag skulle va extra duktig och krattade även under träden och fram drog jag en halvt uppäten fågelunge....uuuuh, det var inte nån trevlig syn.. grannens katt hade gömt den där..fyyy, gick och la den i skogen sen!
Nu på kvällen har jag kollat top model och Playa Del Sol, man blir ju allt bra sugen på att åka utomlands.
Tänker faktiskt stänga av datan nu och mysa med gubben =)

Jä..a f*n

Jag har fortfarande ont i magen men det verkar inte vara lika illa som igår så jag skippade akuten även idag.. Vi gick upp och åt redan halvnio och sen stack vi iväg på två timmars promenad och mötte mamma, hon hade med sig en grensax så jag kan fixa färdigt på tomten, det tog rätt lång tid med den lilla sekatören så det var ju bra att vi fick låna den.. När jag var färdig med det skulle jag försöka ta bort rötterna oxå eftersom jag inte vill att det ska börja växa buskar där igen, lättare sagt än gjort, tog ett redskap som heter grep..skumt namn förresten, ser iaf ut som en högaffel och började bända loss rötterna med den, helt plötsligt från ingenstans gick den av på mitten och skaftet flög upp rakt i ansiktet på mig... huu, vad kom det ifrån lixom? Gick snabbt in för att kolla om jag blödde men som tur e fick jag bara en pytteliten skråma på kinden, verkligen tur alltså, kunde lika gärna fått upp den i ögat och blivit blind, eller fått hjärnskakning eller ordentliga blåmärken..

Även Liam råkade ut för en liten grej idag, han verkar dock helt normal och inte så påverkad av det.. vi hade nog en vakande ängel nånstans! Tror vi borde ha köpt trisslotter, nu e det dock försent, snart läggdags så vi orkar simma imorn, det blir ännu mer dykträning tror jag!

Sen är det kalas på eftermiddan oxå.

Hoppas magontet försvinner snart, om inte så blir det nog ett besök till vårdcentralen senast på måndag!

Babysimbilder

 

 


Babysim

Nu har vi gått på babysim 5 ggr så tänkte bjuda på några bilder, första dyket gjordes i söndags, spännande och det gick mkt bra!

Hö, nu hittar jag såklart inte bilderna.. typiskt!

Veckan som gick

Måndag: Öppna förskolan, lite sångsamling och lek. På kvällen var det afro med Maria, underbart att träffa henne igen, hon har ju varit bortrest i Kenya o Tanzania i några veckor, kändes dock som en evighet..

Tisdag: Öppna förskolan igen, mer sångsamling, mer lek.

Onsdag: eehh,, ööhhum, alltså, jag minns inte alls vad vi gjorde då..det här e ju skandal..joo, nu kom jag ju på det, hälsade på på jobbet..det var en annorlunda upplevelse.. en kollega påpekade direkt att jag har gått upp i vikt, hälsade knappt innan, hade jag varit snabb i tankarna hade jag ju såklart svarat nåt i stil med jag har fött barn, men vad är din ursäkt? Resten av kollegorna var iaf som vanligt, puuh, skönt det, inget är förändrat, så när man går tibax till jobbet vet man vad som väntar iaf!

Torsdag: Träffade Carolina och lilla Millie, hon är bara två månader ju, så liten, man minns INTE alls hur små dom faktiskt har varit en gång i tiden, det var iaf underbart att träffas igen, det var ett bra tag sen sist, nästa gång kommer dom hem till oss på besök, kul att faktiskt kunna prata blöjor och amning med någon som bryr sig..hihihi!
Fredag: Skulle träffa Pauliina men vi tar det nästa vecka istället.

Veckans +: Har hunnit med att rensa bort nästan alla buskar på tomten.

Veckans - : Fick ont i magen på vänster sida nedanför revbenen i torsdags på morgonen, det blev bättre och sedan mkt sämre, det håller fortfarande i sig och blir det inte bättre till imorn måste jag uppsöka akuten omedelbart, de på vårdcentralen och vårdguiden tyckte jag skulle åka in redan idag men jag orkar bara inte sitta där en hel fredagkväll så vi får hoppas att det jag nu drabbats av inte är nåt allvarligt..

Denna vecka har ju faktiskt en helg oxå som kommer, inga stora planer direkt, eventuellt fika hos Basse och hans tjej, sen på söndag e det kalas, Liams faster fyller år!

Förändring

Stor förändring med få medel.. Köpte en ny tv-bänk och fixade i ordning den för ett tag sen, åååhh, så fint det blev nu..

Före (mkt grejer och man kände sig allmänt stressad)



 Efter (Alla sladdar undangömda, stilrent och underbart)

Nu saknas det bara en hylla ovanför tvn där vi kan sätta högtalaren som nu står framför tvn, kanske även två foton får plats där


Anna Anka..theres no words!

Fy faaaaaaaaaa..... o så vidare! Tror inte det finns nån värre människa på denna jord, jag önskar verkligen att det här programmet är vääääldigt tillgjort, annars är det illa!

Trädgårdspyssel

Passade på att ta bort några buskar medan mina killar sov så skönt, eller det verkar ju som dom fortfarande sover lika skönt, borde kanske väcka iaf stora killen så han kan somna på kvällen med..

Vi ska göra om våran trädgård iaf på baksidan men tror även att framsidan kommer få ett lyft. På baksidan har vi tre platåer vilket ju leder till att bara det nedersta används, resten finns lixom där men det är knappt så man går upp dit till dom andra två, eller jo, jag har gått dit några ggr för att hämta äpplen men thats it, helt onödigt, så vi har haft en fundering på att platta till hela tomten så att vi får en stooooor härlig yta att vara på, dock kräver det massa jobb och stora maskiner samt nån som orkar frakta bort allt som vi då skulle göra oss av med, så vi får se om vi kanske gör så istället att vi gör som en backe, då får ju även Liam en rolig backe att åka pulka i nu till vintern.

Jag har iaf börjat lite smått med att ta bort buskar, dock sitter dom som berget och är hur svåra som helst att rycka loss, fattar inte hur snabbt rötter växer egentligen? Nåja, det går ju framåt, sakta men säkert, skulle vilja bli färdig med det här helst innan det blir alltför kallt bara. Vi har BARA buskar på våran tomt känns det som..urk, dom va inte ens speciellt fina nu på sommaren.. om det finns nån frivillig som vill komma och hjälpa mig, hand upp!

Har iofs även ett plommonträd och ett äppelträd samt en vinbärsbuske, synd att jag inte gillar röda vinbär men ska lära mig nu, det e ju åtminstone nyttigt och gratis =)

Måste snart börja fixa träningsväskan, ikväll e det afro igen, och så får jag träffa bästa Maria som har varit i Kenya alldeles för länge.

Tjingeling


Mycket dåligt

av mig, inga uppdateringar på flera veckor, men jag har ingen som helst inspiration att skriva nåt och då e det onödigt att skriva massa bla bla bla.. funderar på att starta en ny blogg istället, med ny design och lägga in mycket mer bilder, fast då får det bli lösenordsskyddat eftersom det antagligen blir massa bilder med Liam på och det behöver inte visas för hela världen..

Har iaf varit namngivningsfest och bröllop samt farmors 89-årskalas, allt gick som det skulle =)

Nu ska jag fundera ut ett nytt träningsschema inför hösten och sen ta lite kvällsmat innan läggdags.

Puss på er

RSS 2.0