Ny bikini

Imorgon e det dags att att köpa en ny bikini, har hittat en riktigt somrig och fin på stadium faktiskt, det finns även flipflops som matchar och shorts.. det ska inhandlas under rasten!! Har en heldag med barnen på barnens trollskog, får se hur det ska gå.. blir säkert bra!

Bjöd mer på huset idag men nu nådde vi våran gräns så det var nog tyvärr någon annan som köpte huset, men har redan sett ett eller två hus som ska gå o kollas på sen!

Härligt med det här vädret, och det ska tydligen fortsätta så ett bra tag framåt! I like a lot! Klart man måste köpa en ny bikini då, går ju inte att ha nån av mina gamla...nee, dags att slänga några kanske, har ju ungefär 20 olika bikinis..

Har skrivit lista på vad som ska packas med till kryssningen och packa får jag göra imorn, ska inte sitta barnvakt ändå så då hinner jag lungt med alla såna grejer imorn, vetbara inte alls vilka kläder jag ska ta med denna gång, e inte riktigt lika noga uttänkt den här gången som sist!

lååång sovmorgon imorgon, hur underbart som helst, men ska nog vakna tidigare och köra lite yoga!

Var hos läkaren idag för magen, de tog blodprover men de visade inget.. bara o lämna bort vissa matvaror o testa om det blir bättre!

Natti natti!

"Nu kan jag ju det här"

Åkte inlines idag, riktigt länge sen jag gjort det senast. Det var ju som om man var bambi på hal is, usch vad svårt det kändes i början, skulle åka på plan mark o trodde det var plant men det lutade såklart lite så jag fick upp världens fart, tyckte jag själv iaf, o ropade på killen...hjäääälp!!! Tur att han kan åka iaf så man har nån som kan hjälpa till! Sen tränade jag lite på att bromsa, det hade jag aldrig lärt mig förut, o efter ett tag så gick det riktigt bra, såpass bra så jag gormade högt: nu kan jag ju det här.. såklart stod det en kille i min ålder där o skrattade..hahaha..det e just typiskt mig... Vi åkte runt en liten slinga flera varv och bestämde att vi ska åka minst en gång i veckan, riktigt bra rumpträning det där!

Var på husvisning igår oxå, har lagt ett bud idag så vi får väl se hur det blir med det huset!

Sol och härligt väder har vi haft oxå, jag bara äääääääälskar sommaren!!! Det finns inget bättre =)
Eller klart det finns saker som e bättre, men sommar är nåt av det härligaste som finns!

Lyckades få en muskelbristning eller sträckning i vänster biceps idag, arbetsskada faktiskt, busade lite med ett barn och skulle lyfta honom men det blev nåt fel där så nu e jag halvt rörelsehindrad i den armen, går knappt att böja på den! Autsch!

På fredag e det Birka som gäller återigen och jag känner mig inte bra i halsen!!! Har inte ens börjat tänka på vilka kläder jag ska ha på mig, hum, jag som brukar ha listan färdig flera veckor i förväg...

Helgen kom o helgen gick

ja det går ju så himla fort! Men veckan går aldrig lika fort, det e konstigt! Nu i veckan e det mycket som händer på jobbet, dessutom har dom lovat schysst väder så det e ju bara o sola sola sola, så man blir brun till fredagen sen, det e då det händer, dock tror jag inte att det e lika roligt på kryssen nu utan Maria, det e ju jag o Maria som är festen, där vi är, där e det kul!!!

I lördags var vi barnvakt åt J. Vi åkte till Hågelby,kollade på djuren där o matade dom lite, sen skulle J åka bilar men stackarn brände sig på brännässlor så då ville han hem o ha plåster, skrutten då! Sen blev det donken och därefter åkte vi till brandstationen, råkade se att dom hade öppet hus så det passade ju perfekt. Han fick sitta i polisbilen, brandbilen, ambulansen och tom testa polishjälm, den testade även jag..hehe, vägde så mkt så jag fattar inte hur han orkade hålla huvet uppe ens!
Sen fick vi gooooooda tacos och på kvällen blev det eurovision, rätt låt vann....INTE!!! Som vanligt då ungefär!

Idag skulle vi kolla på två hus men det hade vi totalt glömt bort så det får bli imorn på omvisningen istället! Vi åkte o köpte inlines till killen så nu blir det åka av! Såg även en riktigt fin bikini med tillhörande flipflops och shorts, must have helt enkelt!

Har även firat våra mammor idag, det var ju trots allt mors dag! Spenderade många timmar av helgen med mamma på hennes soliga balkong oxå så nu e man riktigt fint brun...

Sen höll jag tummarna för Micke hela helgen, två Stafett-SM silver blev det.. Grattis!

Vissa människor alltså...

....ja, det finns människor till allt! Ibland undrar jag hur vissa ens vågar säga det dom tänker, eller dom kanske råkar tänka högt! Vad vet jag, men korkade grejer får man vara med om var och varannan dag!

Har tränat på bra, spelade ju innebandy i tisdags men det är inte alls lika kul att spela med de här kollegorna eftersom alla klagar för minsta lilla o ber varann om ursäkt om dom råkat nudda den andra..alltså, lite hårdare tag vore inte helt fel! Det låter ungefär såhär: aj, mitt finger, fick bollen där, ååhh..men förlåt, det var inte meningen, oj, jag kommer nog få blåmärke här på benet.... ojdå, sorry.. aajj, mina vader, o jag har pajat knät, kan inte springa så mkt... ja, sådär håller det på ungefär 45 minuter varje vecka, vet inte riktigt om det e så kul att lyssna på direkt, när vi spelar o man bara har fem feta blåmärken efter så har det varit ganska lungt spel!

Kollar på eurovision, o jag vet inte vad som är värre, kalkonerna, tupparna o vad dom nu har med sig eller låtarna, har snart lyssnat igenom alla och det är inte många som e bra!


Svullen mage!

Ser nästan ut som om jag är gravid, o det är jag inte, har uteslutit mjölk och kaffe helt, trodde förut att det kunde bero på det men icke! Funderar starkt på att ringa läkaren då detta har hållt på ett bra tag nu, på helger e det bättre o direkt på måndag efter lunchen på jobbet e det värre igen, måste va nåt med det där halvfabrikatet man äter där kanske!

Eurovision e rena skämtet!!

Äntligen över

åååhh, så glad och lättad jag känner mig, har äntligen lämnat in uppgiften som skulle va färdig till idag!

Idag bokades resan oxå, så nu e det två kryssningar med en veckas mellanrum, veckan därpå kanske det blir Vingåker med kära Maria, ska våldgästa hennes föräldrar o sova där i så fall!

Har börjat träna ordentligt nu oxå, imorn e det bandy med kollegorna från skolan, även fast dom ju inte känns som mina kollegor då jag knappt träffar dom!

Typiskt att jag på min korta dag som infaller varje tisdag då jag vanligtvis slutar 14 måste jobba över till 16..ååhh..jag som tänkte bli lite halvblond!

Snart idol o sen sova!

These blonde moments!

hahahahehehehöhöhöh.. jaaaa, vad gör man, ibland e man så blond så det e helt sjukt! Visserligen ska jag bli lite blondare till sommaren så kanske hjärnan ställer in sig redan nu =)

puuuh, tur det blev 4-4 nu efter tre perioder i hockeyn, jag skulle iväg o tippa på 4-3 till canada men glömde bort det, så det var riktigt skönt att det blev ett mål till! Nu ska jag hålla tummarna för canada här, vet dock inte varför, vore ju bättre att ryssland vann eftersom då skulle ju finland ha förlorat i semifinalen mot VMs vinnare, egentligen spelar det ingen roll vem som vinner, nu fortsätter det..spännande! Hoppas det blir straffar oxå!

Imorn ska det bokas en ny kryssning, så jag åker den 30/5 med jobbet o sen veckan efter igen! Nice, I like Birka Paradise, tror vi ska gå på spa oxå den 6-7/6, det vore härligt!

Misslyckad kväll!

I fredags skulle jag till stan för att träffa en gammal kompis som kom med båten från Finland. Vi skulle ses efter sju nära hamnen, stack iväg i god tid så jag skulle hinna. Kommer ner till tunnelbanan och märker att tåget som jag skulle ta såklart inte går av någon anledning, sen när den väl kom en kvart för sent så står det att ersättningsbussar går mellan sätra-axelsberg, ja men självklart, vad annars lixom? Här började jag känna att det verkar inte bli nå vidare bra kväll det här. Det tog en hel timme att komma till stan, vanligtvis tar det en halvtimme, så första perioden av kvartsfinalen mellan Finland och Ryssland i hockeyn missade vi ju oxå. Gick till Olearys men det var knökfullt där, fortsatte till Fenix, dom hade matchen på så det var ju bara att gå in där o ställa sig i baren och kolla.
Typikst att Finland skulle förlora matchen oxå, jaja, inget att göra nåt åt... Kompisen från Finland skulle vidare till Arlanda för att träffa någon där så jag och H som oxå var med stack till lokala snusket. När vi kom dit såg jag direkt en kille/gubbe/man, whatever som jag inte tål för fem öre, värre människa får man leta efter, så jag kände men great, kan det blir värre??? Köpte en cider och hällde upp den i ett glas, satte mig och skulle börja dricka men vände mig om för att kolla på sverige-canada matchen och råkade såklart hälla den röda cidern på min vita tröja och väska, sen rann den ner rakt mellan benen, så då kände jag verkligen att denna kväll måste få ett slut, svepte cidern och sa, tack, nu räcker det för mig... Usch! Kan ju bara hoppas att nästa utekväll blir lite mer lyckad, apropå det så e det ju snart kryssning igen, jeeeeeeeeees!

Igår mosade vi iaf Sverige i bronsmatchen! Ännu mer jeeeees! GÖTT!

Ikväll ska vi ut och äta middag på något nytt ställe, nam nam! 

Prioriteringar

jag har verkligen fått mig en tankeställare, hur prioriterar vi egentligen den tid vi har???

Kursen jag var på var så himla bra, har mycket nya idéer, gäller bara att ta tag i dom sakerna sen också, men det vet jag att jag kommer göra, förr eller senare..hehehe!

Denna vecka har jag varit riktigt duktig med träningen, eller nja, duktig iaf då, har joggat i tisdags, tränat yoga och annat sånt i onsdags och gått en powerwalk igår, idag hade jag riktigt ont i huvet hela dan från att jag vaknade, så det blev bara lite yoga och rockring o sånt på wii fit! Den e rolig faktiskt, trodde inte jag skulle tycka det efter några gånger men man låser upp nya övningar och man ser hela tiden hur mkt man förbättrat sig på alla övningar!!!

Sånt underbart väder har vi haft också, o det ska fortsätta så hela helgen, aahh, jag vet nån som kommer pressa stenhårt hela helgen!!! Me, me, me!

Ska upp tidigt imorn, vi ska på golfen, eller jag ska följa med på golfrundan, spelar ju inte själv, men vet att den där golfbanan e riktigt bra om man vill sola, vet inte vad det beror på men det e iaf helt perfekt och så får man en rejäl promenad samtidigt, perfekt!

På söndag e det två husvisningar igen!

Nu ska denna flicka fixa lite mackor med till imorn o sen e det sängen...Natti!

Utbildningsdagen

Det gick jättebra på utbildningen idag, han som håller i utbildningen är bra och intressant så jag orkar nog med morgondagen oxå. Har promenerat en timme idag och kört wii fit 30 minuter oxå, något är bra med fit, jag har aldrig haft sån här träningsvärk förr.

Tog ju fästingvaccin igår och nu har jag återigen ont i den muskeln där dom sätter den..killen får aldrig ont, undra varför jag får det??

Nu är det lite top model och sen skönhetssömn!


Tränat idag

Äntligen har jag blivit såpass frisk så jag kunde ta mig ut och springa. Sprang kanske 25 minuter och gick resten, har visserligen klarat hela sträckan förra året men då hade jag sprungit mycket mer, nu var det ju första gången på snart ett år..usch, varför går det så lång tid mellan passen?? Imorn kör vi basket eller bandy iaf, beroende på om vi får ihop ett lag. Har även hunnit köra 25 minuter på wii fit idag, bra balansövningar där, ska fortsätta med det, sen vet jag inte hur mycket muskler eller liknande man får av det direkt men det spelar ingen roll, det är kul att köra.

Desperate housewives var riktigt annorlunda idag, nästan lite skumt!!

Har två dagars halsoinspiratörsutbildning och borde helst vara pigg och fräsch kanske, nu blir det sängen!

Golf

mm, det ska vi på o spela snart, eller rättare sagt slå lite bollar, inte så att det är mitt största hobby direkt men det e lite kul att slå bollar iaf, ska låna killens mammas rosa klubbor och då vet vi ju alla att det kommer gå grymt bra, saknas bara rosa bag nu!!!

Undici

Var fullt upptagen igår så hann inte ens blogga, sen vad jag gjorde, det vet jag inte, åkte till skäris en sväng o klippte mig, luggen var så lång så det var katastrof bara.. Nu e det mucho bättre! Sen sov jag några timmar innan det var dags för cirkusen IGEN!! Hade bra platser och det var lika bra som i tisdags, sen var det bråttom hem och bara byta om innan det var dags för stan med M o K från jobbet. Vi var först på fenix och sen hamnade vi på Undici, M vet ju fler ställen i sthlm än jag o jag har ändå bott här hela mitt liv, hon redan hela ett år :P

Det var lite Östermalmsstuk på det hela, det ligger ju iofs där men dom gör verkligen skillnad på folk o folk.. usch o fy!! Nu förstår jag återigen varför jag inte gillar att gå ut där! Tacka vet jag hemmaplan =)
En "fd" kändis hämtade in oss till dansgolvet, först fick inte vem som helst gå in där men sen öppnar dom tydligen upp för alla när det är för mkt folk vid baren..iaf, vi satt där och sen kom det en till kändis men vill inte nämna några namn och hänga ut dom..hahahaha! M gjorde såklart bort sig totalt men vissa av hennes kommentarer var klockrena.. "Vill du ha min autograf" "Du skulle höra våran låt"..det var bara för kul! Sen dansade vi hela natten lång och det var bra musik, helt klart kan jag tänka mig att gå dit igen.

Igår hörde jag min nya favoritlåt för första gången och nu har jag lyssnat på den säkert 50 ggr... Jason Mraz-Im yours!!! I LOOOOOOOOVE!!!!

wii fit

allt kommer dom då på.. wii fit, köpte ju såklart det idag o har nu spelat ett tag, den mäter BMI och var man har sin gravitypoint o sånt.. rätt häftig teknik måste jag påstå! Det finns massa olika övningar som man gör på en balansplatta, och vartefter man gjort övningar låser man upp nya. Får se hur länge vi tycker det här e kul bara, kan ju lätt bli så att man tröttnar...

RSS 2.0