Oj då..

Har visst helt glömt bort/inte brytt mig/inte orkat blogga, kommer lägga ner det här faktiskt. Gjorde det först för att komma ihåg alla Liams framsteg men eftersom jag ändå skriver upp dom här hemma i hans bok så behövs inte bloggen, dessutom kan det ju hända att den försvinner och det vore inte kul om allt bara står här o en dag bara försvinner.

Kan ju iofs göra en sista uppdatering: Liam går för fullt, har fått sin sjätte tand, börjar invänjning på förskolan, blivit sjukare än nånsin förr efter 3 dagar på förskolan, krupp och 39,5 graders feber i fyra dar..stackars lilla skrutt, kan knappt andas när han sover =(

Annars händer det inte så mkt som är värt att skriva om direkt, jo, vi letar efter en större bil där man lättare får in sin lilla familj samt vagnen, jösses, det är så trångt i lilla pärlan så det finns inte, blir nog en kombi, volvo eller audi typ. Apropå bil, M fick körkortet idag, på första uppkörningen, grattis, jag kommer efter, bruuum bruuum!

Jobbet rullar på, har varit sjukskriven 25% i en månad nu och jag har knappt klarat av det, undrar hur det går nu på måndag när jag börjar jobba heltid igen?




RSS 2.0