Husvisning

Blev inge wii igår ändå, vi fastnade med Guitar hero och dom andra kunde inte slita sig däifrån, lätt för dom att spela, ingen hade krånglande linser som fastnade i ögat när man skulle vara koncentrerad och stirra sig nästan blind på tvn..

Undrar om vi också har guitar hero hemma snart? Testade den en gång i affären och då tyckte vi inte att det var så kul men nu när vi har spelat några gånger så var det ändå rätt krävande och roligt! Frågan e bara om det playstation 3 eller xbox 360 e bättre?

Idag e det husvisning igen, nice, det är riktigt roligt att åka runt och kolla vad som finns på marknaden, inte så att vi har jättebråttom att flytta precis men det kostar ju inget att gå på visningar och så ka man få massa braiga tips där när man ser hur andra har gjort och vad dom har för färger mm i de olika rummen!
Sist såg vi ett jättefint bord som någon hade gjort själv..sånt kommer vi också göra sen när vi har flyttat till större, här får det knappt plats ett par skor till och det är katastrof, jag bara måste köpa mer skor, hela tiden.

Snart ska vi iväg till Ekenhuset, dom har öppet hus så vi tänkte åka och kolla lite läckra tapeter där, har hört insiderinfo om att det finns riktigt fina tapeter i våran smak, dessutom bjuds det på gratis korv :P

Kommentarer
Postat av: Jessi

Kommer blogg.se lägga ner?
Vad tror du?

http://jessi91.blogg.se/1208078417_134__kommer_bloggse_l.html#comment

2008-04-13 @ 11:26:07
URL: http://jessi91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0