Inte sova men börjat med smakisar

Lilla plutten har inte sovit bra den senaste veckan, eller han sover bra när han väl sover men sen helt plötsligt väcker han alla med sitt helt hysteriska gallskrikande, man tror nåt har hänt och så ser man att han bara sover för fullt, jobbigt men tror det börjar avta nu, han har börjat jollra mer igen och vara som vanligt på dagtid, hoppas hoppas vi får sova ordentligt denna natt, han som precis skulle börja få sova i egen spjälsäng, har inte hjärta nog att lägga honom där i ännu eftersom han behöver närhet..men snart så.. En sak vi däremot har börjat med är ju smakisar, så roligt, gav honom morotspuré i måndags, han kollade på mig med en min som sa allt: "vadå, ska JAG ÄTA det här?? Vart tog mjölken vägen??" Sen har jag även gett honom grötsmakis tre ggr, det är ungefär samma min där..så gullig!


Solarierummet före och efter



Borta är palmerna, den nya färgen känns mycket varmare trots att palmer såklart får mig att tänka på varma länder

Älska sommaren


Trappan före och efter



Lite färg kan göra stor skillnad (tyvärr så försvinner inte kläderna från trappan och sakerna i hyllorna hoppar inte fint dit där dom borde vara bara för att man målat)

Michael Jackson

ojoj, vaknade imorse och läste nyheterna, Michael Jackson har dött, va?? Det var konstigt.. alla dör vi ju nån gång men iaf. Han har aldrig betytt nåt för mig personligen men hans låtar är bra, dom flesta faktiskt, det kommer just nu på VH1 massa av hans låtar och ingen hittills har varit dålig direkt..sjukt!

BILDER

Ska verkligen fotografera ute och inne i helgen och lägga lite nya bilder här på bloggen, det blir ju mkt livligare och roligare att läsa/kolla en blogg då.. Kanske dagens outfit, ny bikini varje dag :P


Sol du underbara sol

Denna veckan har vi ägnat åt sol och slappa aktiviteter,  jag har solat, Liam har legat i skuggan och lekt, måste se rätt roligt ut, jag försöker göra allt för att ligga i solen med så många kroppsdelar som möjligt samtidigt som jag leker med Liam som ligger i skuggan..hahaha! Sen har jag såklart stekt med olja, känns inte så bra nu då jag börjar få soleksem, men det e bara att smörja in med nån kräm så går det säkert över, sola ska jag iaf göra hela helgen men utan olja då.

Har träffat Maria både tisdag och idag, mycket trevligt. Har inte åkt buss med några skummisar, så där finns inget att berätta =)

Igår var vi på Sollentuna GP, fick biljetter av Albin, tack så mkt. Michel hoppade bra och det var rätt hyfsade resultat i många grenar. Philip vann häcken.. äntligen får han vara hel..kul kul! För typ ett år sen satt vi hos Albin och spelade nåt evighetsspel och det tog aldrig slut, Albin och Micke var färdiga för länge sen men jag o Philip satt o kämpade HÅRT för att få ett avslut, det gick inte... tilläggas bör att spelet e menat för barn från 8 år och uppåt.. eller jag borde kanske inte lagt till det där..hihihi!


Fyra månader och en dag

Så lång tid tog det innan Liam kom på hur man vänder sig till mage och sen därifrån tillbaka på rygg, duktig liten =)
Till mage kunde han ju redan vända sig för en månad sen! Nu väntar vi på att han lär sig sitta med stöd, därefter utan samt börja krypa, redan nu håller han på med någon form av simövning, eller det ser så ut iaf, eller om man ska kalla det för att flyga, sen har han börjat lyfta upp rumpan och nyss gick det så högt att han även lyfte upp bröstkorgen, höll iofs på att tippa på näsan men klarade sig!

På måndag har vi BVC, undrar vad han väger?? Börjar kännas rätt tungt redan!

Trädgårdsfix

Till nästa vecka har dom lovat strålande väder, det tror jag såklart på först när jag ser men iaf imorgon ska jag sätta upp en spaljé som jag fick av mami, köpte en klätterväxt till den oxå, hoppas det blir fint, får nog snart ta lite bilder av hemmet och uteplatsen mm och lägga upp här!


Jag har kissat på mig, tror jag!

Åkte buss idag och satte mig brevid en man med DS, dom är ju rätt roliga men det går tyvärr inte alltid att förstå vad dom säger, iaf så upprepade han varenda hållplats namn, sen pratade han för sig själv, helt plötsligt kunde han typ säga "vretarna, min hatt den har tre kanter"..hihihi! Sen sa han att man inte får prata när bussen åker utan man måste vänta tills den har stannat och så började han prata nåt om flygplan, iaf så kommer vi till hållplatsen innan jag skulle hoppa av och han säger helt plötsligt, "jag har kissat på mig", följt av tystnad och sen orden: "tror jag"...jösses, det var så jag inte kunde hålla mig för skratt!!!

Kinkigt var det här

Liam är väldigt klängig nu, men så har han oxå kommit in i den typ sex veckor långa utvecklingssprångperioden, bara att gilla läget med andra ord. Sen har han ju även börjat sova på mage och sover väldigt bra så, men nu de senaste nätterna har han gallskrikit i sömnen och det går inte att väcka honom, läskigt... Vet inte vad det beror på men tror att det är denna utvecklingssprång som gör att han blir så, har läst att flera andra har det likadant, det händer så mycket i hjärnan osv.

..det mesta regnar bort!

Eller hur gick låten nu igen? Nåja, midsommar regnade iaf bort totalt, vi gjorde inget alls, eller jo, vi målade färdigt Ks gym, riktigt fint blev det, flyttade även garderoberna till sovrummet, passade bra där och det blev mysigare samt att det blev mer plats i gymmet, flyttandet tog dock 3 timmar, var tvungna att skruva isär garderoberna för att kunna ta dom till sovrummet, men vi funkar ju så att har vi bestämt oss för att göra nåt så gör vi det, punkt slut.
Sen hade jag lovat att fixa i ordning garderoberna oxå eftersom vissa av kläderna har hamnat lite hur som helst, inte så fint vikta mm, ojojoj, vad jag ångrade att jag lovat nåt, det tog hur lång tid som helst, han hade alltså 40 linnen, 30 pikéskjortor, ungefär 30 tröjor, alltså t-shirts, massa finskjortor, collegetröjor...det tog aldrig slut... Suck suck!! När jag var färdig kom han o kollade och tyckte jag hade gjort för mkt, har ju lagt allt i färgordning, hahahah! Så nu ska det oxå hållas så, det har han lovat..sen frågade han om vi inte skulle åka till Vingåker snart, eehh, behöver du verkligen mer kläder??
Jag som trodde jag hade mycket kläder..

Igår målade vi även övre hallen, så nu är det bara trappan kvar, det blir bara lite svårare att komma åt men det får funka ändå, har även funderat på att kanske lasera fulfurun utanför bastun, vore najs!

IKEA

Åkte till Ikea för åttifemte gången inom en vecka, plockade på mig allt jag skulle ha, åkte dit för en ram men den tog jag aldrig med mig, måste först fundera hur vi ska göra här hemma med dom nya väggarna, iaf så kommer jag till kassan och ser att kortaste kön är 50 meter..eeehhh.... okej, ska jag stå och köa för en tratt, en badrumsmatta och en väggklocka som kostar 70 spänn sammanlagt, nee, skulle inte tro det, lämnade grejerna och åkte vidare mot Skäris...

Körkort I want U!

Jag ska verkligen kämpa hårt för att ta mitt körkort så fort som möjligt. Åkte buss typ runt halva Stockholm i lördags och kände återigen hur skönt det hade varit med bil, slippa trängas med alla på bussar samt att det går ungefär hundra ggr snabbare att ta sig nånstans. Trodde det gick en buss från Tumba till Huddinge så hoppade på den som går åtminstone mot sjukhuset, fick oxå hoppa av där och ta en annan buss då den inte gick hela vägen såklart! Nästa buss kom och vi åkte med den, inte rakaste vägen utan den tog nån omväg oxå..suck! Sen skulle vi från Huddinge till Skäris, visste vilken buss det var och tänkte att det måste gå rätt fort då det bara är Glömstavägen och sen upp mot masmo o skäris, max en kvart borde det ta..så fel jag hade, tog 40 minuter, raka vägen, vad e det??
Sen skulle jag ta buss hem från Skäris, det stod 8 barnvagnar och väntade på samma buss, det var ju bara att ta tåget till Alby och en sväng förbi mina päron så Liam fick mat, stackaren var vrålhungrig ju av allt bussåkande men vilket tålamod han har, helt underbart!

Nymålat

I helgen målade vi om våran hall samt fotoväggen i solarierummet, så snyggt det blev, verkligen som nya rum, idag fortsatte vi med Ks gym, det blir nog klart imorgon, idag hann vi med fondväggen dit, tror oxå att vi ska flytta garderoberna därifrån till sovrummet, det är så stort så det blir nog bättre så, plus att han får mer utrymme till sina gymmaskiner!

irriterande nyss när jag tog bort de sista tejpbitarna från listerna i solarierummet så lossnade lite av målarfärgen på vissa ställen, det är ju som sagt en fototapet under och den verkar vara av sånt glänsande material, funderar på att rycka loss allt och måla om hela väggen, men får se hur det blir med den saken!

Färgade även håret i fredags, med hårfärg då såklart =)

I Simhallen del 1047289575

Typ så, det är ju som jag tidigare nämnt vuxensim där efter 18 på torsdagar, vi går i bassängen fem i sex och då e det tre ungar på den sidan där man får leka, de har sju banor varav tre var för motionssim, jaja, dom går väl snart trodde vi.. o sen e alla banor bara för simning, 18.10 höll dom fortfarande på och tog upp fyra banor så vi var hur många som helst som trängdes på de resterande tre banorna, jag gick och frågade en i personalen ifall det inte längre var nån vuxensim, då kom han med mig in i simhallen och skulle kolla om inte ungarna va borta, då precis stack dom, sen nämnde jag att det ändå ligger kvar en fet leksak som tar upp tre banor av sju, den måste ju flyttas, då får jag till svar: " nee, den får ligga kvar, den är så jobbig att ta bort, sitter fast i botten med tunga dunkar och så" eeehhh, va?? Serviceyrke eller?? Skulle jag svarat så på mitt jobb att nee, jag orkade inte klä på era bebisar vinterkläderna och skorna idag för det var så jobbigt så skulle jag förmodligen inte ha ett jobb att gå till dan efter..
Undrar varför man då annonserar att man har vuxensim och sen låter alla barnens leksaker vara kvar?? Som tur e hörde en annan i personalen det och kom dit och lossade på repen och vips så var den borta, inte alltför svårt att ta bort den med andra ord, men om det nu är så jobbigt att jobba där kanske alla ska sluta gå dit till den simhallen så kan han ju börja söka efter ett annat jobb där inget är jobbigt..smart va?? Sååå...nu har jag gnällt av mig tillräckligt! Vad skönt det kändes, ska ta lite pankis och sova sen!

Ingen grillfest

Vi sköt upp det, dom har ju lovat helt sämst väder, hur kul är det att sitta ute och grilla o bli blöt, får hoppas på bättre väder om nån helg kanske, eller såklart varje dag, hela sommaren, det är väl inte för mkt begärt??

Kattluckan (update)

Nu har vi tränat med katterna och luckan, Shrek gick igenom först av dom fyra, sen idag lärde sig även Sotis, men det tar låååång tid innan dom fattar att man kan öppna den genom att trycka med tassen eller ansiktet, sen så har ju Shrek blivit slug, igår gick han igenom helt för att få tag på godiset som satt på insidan av luckan typ, idag öppnade han bara luckan med tassen och snodde godiset och sen ut igen..hahaha! Dom e inte dumma direkt..Nu gäller det att lära även Snowy och Chivas att gå igenom, hur nu det ska gå till, dom är inte så intresserade av godis, får försöka locka med annat!

Sommarfesten

Var ju på Js sommarfest på dagis..trodde att det skulle vara massa sommarsånger mm, dom sjöng imse vimse samt några till, märks att pedagogerna inte orkat anstränga sig utan hade nog bara festen för att man "ska" ha det.. Kul oxå att se hur andra pedagoger jobbar, det märktes så tydligt vem av dom tre som bestämmer samt att dom inte var alltför samspelta.. Undrar hur vi ser ut utifrån kollat på avdelningen där jag jobbar?

Liam satt i fasters famn och lyssnade på uppträdandet helt lugn, som han brukar med andra ord! J var iaf duktig på att sjunga, det var ju det viktigaste..:P

Det var kul när vi kom till dagiset, då kom några pojkar fram och såg Liams Pumaskor, då säger ena killen, kanske 5 år, "wow, vilka coola Puma.." hahaha! Vad får dom allt ifrån? I den åldern ska man inte behöva veta..

Övningskörningen

wow, alltså nu är jag stolt över mig själv, fett stolt om man får utrycka sig så, brukar ju knappast skryta men nu går det så bra med körningen så jag vill ut och köra hela tiden! I tisdags körde jag hemifrån till Segersjö och runt där några varv, bra att träna lite nya saker, högerregeln o såna saker, förut har K sagt till mig vad jag ska göra och när jag ska växla och så, nu ska jag klara det själv, och det gör jag, men ibland blir jag så glad och exalterad för att jag gjort nåt så bra att jag sen glömmer bort att växla..hahaha!
Idag körde vi från Alby till Slagsta och vidare till Hallunda och tränade att köra i rondeller, det gick oxå bra, men jag är fortfarande lite feg med att köra runt hela, eller inte hela men alltså av i andra avfarten, det går bra med en sån "enfilig" rondell men när det är två filer måste man tänka för mkt på andra saker och det känns läskigt.. Trist dock att folk inte kör enligt trafikreglerna, där kom jag på en 50-väg i 50, helt som man ska, sen så kom det en skylt att mellan 7-18 e det 30 på en sträcka, saktade in och körde så eftersom det va utanför skola och dagis, då kör en kärring in i arslet på mig och sen körde hon om.. visst 30 går inte fort men det finns ju vissa regler av en anledning! Jaja, jag ska iaf köra som man ska, åtminstone tills jag tagit mitt körkort, sen fick man visst hitta på egna regler eller hur var det nu?

Veckans att göra lista

Imorgon ska vi på J dagis sommarfest, hoppas det inte regnar, snälla snälla vädergudar, ge oss lite soooool nu!

Fredag kommer J, H-L, J, M, K, J hit och vi ska grilla eller äta nåt annat, grillar gör vi nog bara om det är fint väder, annars kanske vi lagar god wok..jammii, längtar redan..

Resten av dagarna har jag inga stora planer överhuvudtaget även fast jag är en sån där människa med massa listor hit och dit, skönt att vakna och kolla vad man ska göra efter frukosten!

Träning

Nu har jag bestämt att jag banne mig ska träna ordentligt åtminstone ända fram till bröllisen, sen kommer jag ha abstinensbesvär och då kommer träningen gå av bara farten, minst fem promenader i veckan med bra tempo, ingen lallartur med nån sölig morsa där man sätter sig på nåt fik, nee, ordentlig backträning och de värsta promenadvägarna ska det va, sen simmar jag ju en gång i veckan, magen ska tränas tre ggr i veckan..ja, det låter ju som en bra idé..
Sen till hösten blir det afrikansk dans, jeee, som jag längtat, skaka rumpan =)

Brudtärneklänningen är beställd

Sådärja, äntligen har jag beställt klänningen, så fin den kommer bli, skickar in mått så syr dom den enligt mina mått, helt perfekt.. men det finns ju ett litet problem, jag kommer gå ner i vikt så klänningen kanske blir lite lös, men det är satin så det gör nog inget, sen finns det ett brett band runt midjan som oxå gör att det inte ser fel ut, och skulle jag gå ner mycket mer än jag tror så får jag väl sy in den lite innan bröllopet bara. Kul att få vara riktigt riktigt fin och fixad lite då och då..vi ska ju få håret lagt och antagligen bli sminkade oxå, även fast det kan man ju göra själv oxå..

Sovvanor

Vi har börjat lägga Liam i sin egen säng nu på dagtid, trodde inte han skulle somna så lätt utan att det skulle bli lite kämpigt men både lördag och söndag höll han på och jollrade ett tag, lekte med täcket, sparkade av den många ggr, sög på den, försökte äta på den och sen somnade han. Riktigt skönt att det gick så bra.. Sen idag när jag skulle testa igen gick det inte alls, han hade sina "somna"-rutiner men sen blev han riktigt grinig så jag tog upp honom, vi gick på en promis till affärn istället, det tog nästan en halvtimme innan han somnade, stackarn var så övertrött.

Nu har han återigen sovit rätt bra på natten, vaknar första gången vid fem och sen vid åtta, jag som precis tänkte att han skulle börja få sova i egen säng eftersom han vaknar varje timme på morgonkvisten och letar efter tutten även fast han inte är hungrig. Jag har bara så svårt att ta in hans säng i vårat sovrum, har sån separationsångest trots att han ju fortfarande ligger brevid mig.. Har redan pratat om det här i en vecka och fortfarande står sängen kvar i hans rum, men det är ju så mysigt att sova nära honom och det underlättar vid nattamningen, bara att dra honom till sig och fortsätta sova.. jag kanske ska ha en avvänjningsperiod.. låter som om jag är knarkare ju..usch!


Helgens bravader

I fredags åkte vi återigen till IKEA, denna gång för att byta ut den där förbannade barnstolen, vi öppnade tom den nya kartongen där bara för att se att alla FYRA delar var med, och det var dom, tur det, för kön till återköp & returer var låååång, vi hade 40 nummer innan oss! Kom hem först åtta, och på bussen, återigen..suck..det blir alltid massa busshistorier, iaf, så fanns det en full man som började jävlas med en tjej i min ålder, jag hade Liam i famnen och han var så obehaglig (gubben alltså, inte Liam) och ställde sig precis bakom oss och gormade och hotade att slå henne och allt möjligt, hade lust att hoppa av men då hade jag aldrig kommit hem, som tur är hoppade han av sen efter ett tag, men Liam hade stoooora ögon och kollade på mig med en sån konstig min och jag log för att han inte ska märka att jag oxå ogillade gubben...!

I lördags fixade K min klädkammare, så nu ska inget rasa, och gör det ändå det så är nåt allvarligt fel med gipsväggen! Sen var vi på en tre timmar lång promis, eller den var uppdelad i två delar, gick först och mötte mamma, hon kom hem till oss för att passa Liam när vi skulle köra, dock började det regna så vi skippade körningen men bjöd henne på ugnsstekt lax och hasselbackspotatis och sås iaf, lax e ju hennes favvorätt! Sen efter middagen gick vi ut igen på promis, del 2.

I söndags körde jag från Alby till Kungens Kurva och tibax, det var riktigt nervöst, gick för det mesta bra, ja, ingen skadades ju, men missade några smågrejer, dock inget allvarligt som inte går att fixa med mer träning, rätt spännande att köra i så många rondeller oxå, har ju innan bara kört i två st.. K sa dock att om han inte varit med hade bilen redan varit kvaddad, hum, undra vad han menar med det?? Men det heter ju trots allt övningskörning av en anledning...

IKEA suger hårt..

...åååhh...jag blir så irriterad, inget hände dock på bussen, fick tom hjälp nerför trapporna idag av en trevlig tjej, wow, så bussresorna var ju åtminstone lyckade meeeeeen..... Var som sagt på IKEA med H och kollade runt där, köpte en matstol till Liam nu när han snart ska börja få smakportioner så kan det ju vara kul att faktiskt få sitta med oss vid matbordet, skulle nu börja sätta ihop skiten och såklart saknas det en del..och den delen är nog rätt viktig och gör så att stolen är stabilare och det behövs verkligen..jag fattar inte, hur ofta händer det inte att nåt saknas..kollar dom inte sina grejer innan dom packas i kartongerna? Så nu blir det ju till att åka tillbaks med kartongen på bussen, (rätt stor dessutom, tur den får plats under vagnen iaf) och byta den till en ny.. antar att jag inte bara kan få den delen som saknas heller.. Sen så ska ju H oxå tillbaks dit imorn, det var verkligen inte våran dag på IKEA alltså! Dessutom var det så komiskt, jag skulle kolla var denna stol fanns på "tag själv lagret", knappar in namnet på deras dator och får upp svaret "du har stavat rätt men vi vet inte var varan finns"... eehh, var det ett skämt?? Kul att jag kunde stava åtminstone då!

Var oxå i simhallen och allt flöt på bra där, inga barn denna gång, när vi åkte dit passerade vi en busshållplats där en tjej hade råkat ut för nåt, jag som är så nyfiken undrar ju förstås vad det var, såg ut som hon satt men var typ helt borta, antingen hade hon nån psykos eller så hade hon typ fått nå anfall eller liknande, hennes kompisar slog henne lite lätt på kinden och försökte hålla hennes haka uppe..!

Sen såg jag oxå en BMW som hade kört ner i diket och minst 20 unga killar som försökte få upp den därifrån, dom hade öppnat bakdörrarna och hängde på bilen på alla konstiga sätt för att få tyngden dit bak men det såg inte ut att gå så bra....hahahah!

Liam och hans pappa

Hur underbart är det inte? När K är med Liam ringer han aldrig mig och frågar vad som ska göras nu utan han klarar av honom helt själv, det är inte så att han är någon hjälte nu och det handlar inte inlägget heller om, men det är skönt att jag slipper oroa mig och kan ha min egentid utan att stressa för att jag måste hem snabbt och kolla hur det går, har tyvärr läst många foruminlägg på pappor som inte klarar av sina barn och att dom kallar sig själva för barnvakter när dom är med SITT EGET barn, helt sjukt det där, man kan INTE vara barnvakt till sitt eget barn, det är ju som om jag alltid när jag är med Liam sitter barnvakt åt honom..nee, det funkar inte så!
Idag ska jag simma igen, innan det blir det IKEA, dit får Liam följa med men sen är det egentid i simhallen, trots att det är hundra andra barn där även fast det är vuxensim, hur nu det går ihop??

Jäkla brudklänningsaffär

Bruden ringde mig nyss, hennes pappa skulle hämta den undanlagda klänningen nyss och när han var i affären sa dom att dom inte hittar den klänningen, va e det här?? Vi såg när dom hängde den bakom kassan och när vi fikat klart gick vi förbi affären och där hängde den så fint, det kanske hängde 6 andra klänningar där så att hitta den bland dom kan ju inte vara särskilt svårt, verkar nästan som om dom har sålt den till någon annan. Näää, det var dåligt! Tur att bruden har börjat tvivla på den, hon har hittat en annan på nätet som dessutom går att använda vid annat tillfälle och som är 1800 kr billigare. Men ovasett om hon inte ska ha den ska hon ringa dit o fråga var hennes "drömklänning" tagit vägen och att hon skickat dit sin pappa som tagit ledigt några timmar från jobbet osv..den affären kommer dessutom inte få nå vidare bra recension om det nu är så att den är borta.

Lyckat

Var i stan igår och kollade bröllopsklänningar. Bruden ville först inte ha vitt, men sen testade hon en och jo, det ville hon visst. Så vi hittade en jättefin i den sista affären med ljusrosa detaljer, den las undan och ska hämtas idag.
Sen skulle vi ta en fika innan K och Liam hämtade oss, började beställa och sen så sa han att dom inte tar kort, det var bara att kolla hur mycket stålar som fanns i plånboken, 90 kr..så beställningen lät ungefär såhär.." Vad får vi får 90 kr?? Okej, en latte, cappucino och vad kostar dom här pinnarna..(vi menade då skumraketer men visste inte vad dom hette)" Vi konstaterade att vi var jobbiga kunder men han som servade oss tyckte vi var roliga kunder, kändes lite sådär att stå där med en budget när man skulle fika lixom.. Skumraketerna var sega som bara den, urk, men kaffet var riktigt gott iaf!
När vi kom hem började jag kolla tärnklänningar på nätet, hittade några i affärerna men ingen som var riktigt bra. På nätet fanns det men dom kostade typ 2000 kr, för en dag lixom..nee fyy vad dyrt.. Sen såg jag på tradera en jättefin modell som skräddarsys enligt ens egna mått och de färger man själv vill ha, o den kostar bara 400 kr, helt perfekt.. Så nu e frågan hur jag ska göra, om jag skickar mina nuvarande mått kanske den måste sys om lite sen innan för bröllopet är ju först i september, men om jag drar av några centimeter och sen inte kommer i klänningen är det ju ännu värre och då blir det superbråttom att få en ny klänning..

Tråkigt väder

När det är så tråkigt väder som idag vill man ju inte gå ut på en långpromenad direkt, jag o Maria träffades i centrum istället och gick hem till henne.. mycket trevligt! Hon ska snart iväg till Italien i två veckor, hur ska jag då klara mig..??

När vi vaknade idag låg Liam och sov på mage.. tom i sömnen vänder han sig nu, knasigt att hitta honom så, men han trivs väl nu när han lärt sig hur man vänder på sig!

Imorn e det sista föräldragruppsträffen, jag kommer inte gå på den, iofs hade jag ju inte hunnit ändå för vi ska til stan o kika bröllopskläder... Hoppas på lite bättre väder än idag även fast vi bara kommer vara inne i affärer.

Vart e det vanliga hyfset???

Jösses säger jag bara, snart slutar jag åka buss tror jag, fattar inte hur folk kan vara så egoistiska som dom är i denna lilla värld, eller är det kanske bara här där vi bor??
Jag klev på bussen i centrum och det var en sån gammal buss med tre trappsteg, jag började dra upp min vagn och det gick väl helt okej uppåt, sen när jag skulle av ställde jag mig närmast dörren för att snabbt gå ut, då tränger sig FEM KVINNOR före och går snabbt sin väg, där står jag och en höggravid kvinna kvar, hon frågade om hon ska hjälpa mig, det är klart jag hade velat det men såg hur jobbigt hon hade det redan när hon satt på sätet och skulle flytta sig lite, hon stog ändå kvar för att kolla så jag kom ut, på nåt vänster gick det ju men fick vända vagnen och hade tur att Liam inte skadade sig... Sen konstaterade jag bara för henne att det tyvärr är så att man kan ju inte räkna med hjälp av nån, du såg ju hur bråttom alla hade..? Det var ju iaf snällt av henne att vilja hjälpa men det var väl antagligen för att hon snart står där själv.. Jag tror nästan ändå lite på det där med karma, gör gott så får du gott tillbaka.. Så dessa fem kvinnor blir nog påkörda av en barnvagn nån vacker dag, tilläggas bör att jag sedan såklart gick hundra ggr snabbare och kom ändå hem innan dom..HAHAHAHAHAHAHAHAHA!! När jag sedan kom hem och skulle få ur mig all vrede märkte nog Liam att jag inte var mitt gladaste jag för han blev helt plötsligt ledsen..oopps, inte bra det där!
Jag vet ju såklart att ingen är skyldig att hjälpa mig av bussen, men händer det en gång till kommer jag plocka ut först liggdelen och lägga den på trottoaren, sen gå in på bussen igen för att hämta hjulen och den delen av vagnen, okej, det kommer ta längre tid men jag tänker ju inte försöka på samma sätt som jag gjorde idag, tänk om Liam hade skadats, så nästa gång får folket snällt vänta o har dom bråttom så kanske dom hellre hjälper då.. plus att jag tänker inte släppa nån förbi heller som jag gjorde idag..nee, dom kan gott stå där och vänta!!!!!
Apropå vanligt hyfs, jag gick på en smal trottoar och jag såg att det gick en kvinna med rullator mot mig, jag flyttade mig åt sidan så hon kunde komma förbi, då tackade hon för det som om det var det bästa nån gjort, men det är väl klart, jag hade lättare att ställa mig åt sidan än hon som hade jobbigt att gå.. En annan gång var det en man med kryckor som bråkade med en kundvagn när jag passerade, då frågade han om jag kunde hjälpa honom ta ut hans femma för han hade reumatisk värk, klart man gör det, men tror nog tyvärr att de flesta inte gör det..shit, varför är folk så egoistiska??

Bröllopsklänning och annat

Imorgon ska jag förbi öppna förskolan och hämta Liams gipsavtryck, har funderat på om jag skulle spraymåla den i samma färg som min gipsmage, kanske guld?? Sen ska jag gå till alby och dejta Maria lite, eller vi ska ju promenera hem då, men måste få lite uppdateringar, var ju nästan två veckor sen vi sågs, alldeles för länge..
På onsdag åker jag till stan och kollar bröllopsklänningar och brudtärneklänningar, jag ska va tärna i september, roooligt!
Torsdag är det simning igen och övningskörning oxå, kanske övningskör imorn oxå förresten. Hoppas på att träffa Carro oxå, hon är gravid och ska föda i aug e det beräknat, vi ska väl ta en fika eller nåt sånt.
Fredag har jag inga planer ännu, lördag och söndag spenderas nog i Sollentuna, det är SAYO, har varit där nästan varje år sen snart 20 år tibax och fått en grym solbränna, konstigt att det alltid har varit supersoligt väder den helgen, varje år.


Förbannade myggor

uuuussscccchh, hatar dom! Jag måste vara lite allergisk eller så är dom riktigt aggressiva i år..jösses vilka blaffor jag har, och det kliar nåt enormt! Måste nog ta allergimedicin för att lindra klådan så man inte kliar sönder kroppen..

Rulla runt

...over and over again! Liam rullar runt från rygg till mage heeeela tiden, sen kommer han inte runt tillbaks och blir frustrerad.. Ibland när han är riktigt trött dunsar han ner med huvet/hakan/pannan/munnen i marken och slår sig och får ont, idag blödde det tom lite, eller det blödde inte men det blev en liten blodig fläck på läppen.. vem har sagt att det ska vara lätt att utvecklas?? Kanske dags att träna på att rulla runt åt andra hållet nu??

Livskvalité

ååååh, vad jag älskar att bo i hus, det finns nog inget bättre, satt ute och solade igår och bara njöt av tillvaron. Jag är riktigt lycklig och nöjd med tillvaron.

Motivation??

Märker att jag helt tappat intresset för det här med att blogga, kanske skulle fixa en ny design och få lite mer inspiration? Egentligen vill jag lägga upp massa foton oxå men det tar sån tid eftersom min dator inte har minneskortsläsare utan jag får använda en kabel och sen föra över med hjälp av nåt program och sen lägga till dom hit.. Har ju önskat mig en liten dator men det är ju egentligen onödigt att köpa då den här ändå funkar alldeles utmärkt.

I torsdags och fredags försökte vi få i ordning hemmet så gott vi kunde, så Liams rum är nu färdigt, iofs blev det ett gästrum än så länge, han ska ändå inte vara där på ett bra tag, så nu får folk gärna komma hit och sova över. Vi har även storstädat inne och klippt gräsmattan, nu är det så mysigt ute.

Lördag och söndag spenderades ute i solen på våran tomt samt på promenader. Söndagens promenad blev 20 km lång, gick fram o tibax till plantagen, kan ju säga att man inte ska ha på sig sneakers om man inte vill ha ungefär 10 blåsor under fötterna samt på tårna, ajajaj, kan knappt gå nu men fick en fin solbränna iaf. Den bättrades på ännu lite mer idag =)

Morsdag firades både hos Ks päron och mina, även jag fick en morsdagspresent trots att jag inte är Ks mamma, han köpte Ingabrittas havrebollar som skulle vara en present från Liam, gulligt!


RSS 2.0