Länge sen

jag skrev nåt här, har inte riktigt haft ork eller lust, eller kanske inte nåt att skriva om heller! Dagarna rullar på och dom ser rätt likadana ut, längtar så till semestern, men det e inte lång tid kvar nu, onsdag och halvdag på torsdag, sen bara fem dagar nästa vecka, yey! Dessutom så e det bara sex o en halv dag kvar med ena kollegan som inte riktigt har samma tankebanor som vi, så det ska bli skönt! Till hösten kommer vi få en nygammal tjej till oss, det ska bli helt underbart, dessutom ska sköldpaddan "bubba lou" flytta in på avdelningen. Den hämtades igår och det är en riktig bökmaja tydligen!

Har hunnit med att åka till Vingåker förra helgen, fyndade lite, hittade ett par miss sixty jeans och två par pumaskor eller ballerinor var dom väl egentligen! Var som vanligt kul att få umgås med Maria och se hennes hemtrakter, sov över där i Odensbacken, mysig liten by..eehh, eller vad kallas det för??

Nu e det jag som är riktigt trött och tänker ta mig en tupplur! Imorn firar vi midsommar på jobbet, ska laga tårtor med barnen och sen dansa runt midsommarstången, hoppas det är fint väder, snäääääälla! Annars e det ju urtråkigt att ha picnic i det gröna..eller det blir ju kanske picninc i det blöta och gröna..usch, det vill vi inte!

Brasilianskt!

jaaa, nu e det äntligen gjort, brasiliansk vaxning, var inte så smärtsamt som jag trodde, dock fick man inte tvätta sig förrän 24 timmar efter, det var mer smärtsamt då det faktiskt e rätt svettigt ute! Jaja, nu e man len o fin där iaf! hehehe!

Sprang vårruset igår oxå, eller kan det kallas för springande när man måste gå en kilometer först, sen så hade vi iaf jämn o bra fart hela vägen och det kändes väldigt lätt att jogga så det måste jag börja göra oftare! Skönt var det oxå, sen var det picnic efteråt, mysigt!

Fick paket med kläder idag,köpte två klänningar till helgens kryssning, men det e lovat 33 grader till lördagen så det blir nog bikini o kokosolja på o sen ut o glassa på däck, sen får jag tävla mot klockan för att hinna till sollentuna till 16.18 då Micke springer sitt första häcklopp för i år! Tror tyvärr inte att jag kommer hinna dit men får väl ta taxi då..hum, undra vad det kostar??

Imorn e det tolvdag, vilket innebär jobb mellan 14-18, går barnen hem tidigare går ju jag oxå hem tidigare såklart.. Fredag e det ledigt, då e det jag som pressar i solen, sen blir det grilla innan vi åker på kryssningen!




RSS 2.0