IKEA suger hårt..

...åååhh...jag blir så irriterad, inget hände dock på bussen, fick tom hjälp nerför trapporna idag av en trevlig tjej, wow, så bussresorna var ju åtminstone lyckade meeeeeen..... Var som sagt på IKEA med H och kollade runt där, köpte en matstol till Liam nu när han snart ska börja få smakportioner så kan det ju vara kul att faktiskt få sitta med oss vid matbordet, skulle nu börja sätta ihop skiten och såklart saknas det en del..och den delen är nog rätt viktig och gör så att stolen är stabilare och det behövs verkligen..jag fattar inte, hur ofta händer det inte att nåt saknas..kollar dom inte sina grejer innan dom packas i kartongerna? Så nu blir det ju till att åka tillbaks med kartongen på bussen, (rätt stor dessutom, tur den får plats under vagnen iaf) och byta den till en ny.. antar att jag inte bara kan få den delen som saknas heller.. Sen så ska ju H oxå tillbaks dit imorn, det var verkligen inte våran dag på IKEA alltså! Dessutom var det så komiskt, jag skulle kolla var denna stol fanns på "tag själv lagret", knappar in namnet på deras dator och får upp svaret "du har stavat rätt men vi vet inte var varan finns"... eehh, var det ett skämt?? Kul att jag kunde stava åtminstone då!

Var oxå i simhallen och allt flöt på bra där, inga barn denna gång, när vi åkte dit passerade vi en busshållplats där en tjej hade råkat ut för nåt, jag som är så nyfiken undrar ju förstås vad det var, såg ut som hon satt men var typ helt borta, antingen hade hon nån psykos eller så hade hon typ fått nå anfall eller liknande, hennes kompisar slog henne lite lätt på kinden och försökte hålla hennes haka uppe..!

Sen såg jag oxå en BMW som hade kört ner i diket och minst 20 unga killar som försökte få upp den därifrån, dom hade öppnat bakdörrarna och hängde på bilen på alla konstiga sätt för att få tyngden dit bak men det såg inte ut att gå så bra....hahahah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0