Hej träningsvärk

Du är så välkommen, hoppas du dock vill fortsätta vidare snart då jag knappt kan sitta.
Spelade innebandy igår, tog i för kung och fosterland trots att jag visste hur dåligt jag kommer må efteråt, höll på och spy mitt i träningen också då jag hade ätit mat alldeles för nära inpå, lär man sig aldrig eller?
LCHF går fortsatt bra, men har känt mig hugrigare än innan och blir inte mätt lika fort. Idag har vi dessutom tagit en ätardag så vi köpte 200 grammare med pommes och jag mår så fruktansvärt illa nu så det finns inte. Kan det slå över så fort, vänjer sig kroppen på fyra veckor så när man sen trycker i sig kolisar blir det så här? Vi har dessutom bunkrat upp med godis, chips, nötter, morotskaka och delicatobollar, sen köpte vi även vitt bröd till frulle, nam nam sa vi i affären men nu vill jag mest bara kasta allt i soporna.
Får man sköra naglar när man äter enligt LCHF? Igår gick nämligen en nagel av på mitten nedåt lixom (okej, fick ett slag med bandyklubba där så det kanske hjälpte till på traven) och idag gick en till nagel av bara sådr, har alltid haft starka naglar så jag funderar på om man måste äta nån sorts vitamintillskott?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0