Antiklimax till max!

Alltså vad hände, tjuvstart, av självaste Usain Bolt, blev sånt antiklimax så man knappt kollade på 100 metersloppet sen.. Tur det finns bättre grenar kvar, spjut för herrar t.ex..
I helgen har vi haft ätardagar, hela helgen blev det men nu e det slut med det och vet inte om jag nånsin mer vill ha kolhydrater i min kost. Åt nog alldeles för mkt "gott" och känner mig helt degig nu, sen har både jag och sambon varit jättetrötta trots att vi la oss tidigt! Vet inte om det är sockret som påverkar men denna trötthet är helt galen, det känns som man har varit ute och festat och inte sovit mer än nån timme. När vi handlade inför ätardan köpte vi även med oss på tok för mkt saker, har inte ens börjat äta nötter, chipspåsen är också oöppnad, delicatobollarna kastades i soporna, eh, va, soporna, gjorde jag verkligen det?? Jajjemen, mår så illa av bara tanken så det var lika bra.
Två av mina mostrar var på besök i helgen, gick runt på stan i 5 timmar, UTAN ATT KÖPA NÅGOT, hallååå, whats happening here? Bjöd dock på kaffe och bullar på Gråmunken, gottigt. Sen tog vi en varsin cider på Kvarnens uteservering, hur mysigt som helst och vilket kanonväder, en av dom bästa dagarna under hela sommaren.
Imorgon är det vardag igen, Liam till fsk och Nellie till BVC, väga och mäta lilltösen står på schemat. Sen på tisdag börjar min 14 veckor långa föräldrautbildning, eller det kallades visst för studiecirkel, 2,5, timme per gång med tanterna från öppnis som håller i kursen, dom är riktigt härliga så det kommer nog bli superbra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0