Veckan som gick

I veckan har vi haft rätt fullt upp..

Måndag: Besök hos gyn för att ta cellprov, sen afro och gymstick på kvällen.. Gyn var väl inte det härligaste men ett måste, vill ju såklart kolla att man inte har nåt.. Afron var kul som vanligt, testade även gymstick, jösses, det var det jobbigaste..puuuh, men kul..kommer definitivt fortsätta gå på det oxå! Sen cyklade jag hem från centrum, storvretsbacken e katastrof efter två pass där rumpan har tränats rätt rejält!

Tisdag: Öppna förskolan såklart, sen tog vi en sväng förbi BVC för att väga och mäta.

Onsdag: Träffade Nina och Cecilia och promenerade till centrum, tog en fika där, kul att träffa dom igen, det var alldeles för länge sen, nästa gång tar vi en lunch hemma hos nån av oss istället.

Torsdag: Träffade min älskarinna och hon var grymt het. Spelade innebandy som vanligt och var duktig och gjorde flera mål..börjar sitta det där nu.

Fredag: Underbara Barn mässan, även hus och hem eller villa eller vad det nu hette, synd med mässor förresten, man ser alltid framemot dom, tror att det ska vara så hemskt bra och sen går man därifrån med en full kasse med massa broschyrer som man sen kastar och är besviken för att mässan inte alls nådde upp till ens förväntningar. Nåja, kom iaf hem med en badring till Liam, det har vi letat efter länge så det var ju alltid nåt. Sedan skyndade vi oss hem för att åka till babysimfotograferingen, tyvärr kunde inte K vara med då han hade fått mykoplasmainfektion eller nåt sånt, han skjutsade oss dit och väntade i bilen, stackaren, det tog dessutom en timme innan det var våran tur.. Suck! Nåja, fotograferingen under vattnet gick riktigt bra, Liam är så duktig på att dyka.

Lördag: Gårdsstädning. Inte det roligaste man kan göra en lördag men det är klart att man ställer upp, det är ju bara två ggr per år, tyvärr tycker inte alla att det är lika självklart och därför blir det mkt att göra för dom få som faktiskt deltar. Hade planer på att gå ut på kvällen men orkade inte eftersom städningen tog så lång tid.

Söndag: Hade egentligen babysim men eftersom K fortfarande inte är frisk hoppade vi över det, får ta dropin på fredag istället så han också kan delta.
Jag tog med mig Liam på en riktig långpromenad, vi matade fåglar med mamma (hade gammalt bröd hemma som redan börjat mögla lite, bara två bitar dock, då tyckte K att det kan man ju ge till fåglarna för mögel ingår i deras matkultur..hahahaha.. tilläggas bör att det mögliga brödet faktiskt kastades i soporna av K sen, antar att han nog kom på själv att om inte vi ska äta mögligt bröd så behöver inte ankorna heller det) sen hem till mamma för lunch, därefter gick vi hem till oss i regn, det regnade verkligen hela sträckan, men det är ju trots allt bara vatten så det e lungt. Tog en sväng förbi Spaaks konditori också, det var ju kanelbullens dag, det måste helt klart firas.. Köpte två st till K eftersom han ju är sjuk, när vi kom hem till oss låg K och sov och vaknade först efter fyra timmars sömn, helt sjukt konstigt. Då e man inte i bästa formen iaf.
Planerade våran tomt med mamma och sen har jag bara tagit det lungt resten av kvällen. Körde lite hemmaspa oxå, dock inte det skönaste man kan tänka sig, neeeejdå, har epilerat benen, aaaaaj! Men nu e dom iaf fräscha.

Nästa vecka har vi inga stora planer som tur är, kanske kan åka till IKEA en sväng, eventuellt träffa Nina och Cecilia, sen kanske Pauliina, maybe oxå Carolina och Millie samt Sanna och bebis.. Grattis till dom förresten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0