Liam utvecklas fort nu

Jösses vad han har lärt sig nya saker denna vecka. Helt plötsligt bara kom allt på en gång. I måndags lärde han sig "high five". Vi satt och visade några ggr bara och sen satt det, tänkte först att han kanske bara råkade sträcka upp handen mot oss men nej, provade direkt dan efter igen när vi vaknade och där kom handen återigen, man kan vara långt i från honom och bara säga high five och direkt kommer handen..så gulligt! Sen vill han helst göra det oftare än oftast vid matbordet när han ska äta, mellan tuggorna ska det "highfivas".
Sen i torsdags kom han på hur han ska göra för att ta sig framåt när han håller i bordet, tv-bänken och akvariebänken, ibland ramlar han såklart fortfarande men han har iaf förstått att man inte bara kan flytta på armarna utan fötterna måste oxå med.
Han har nästan kommit på hur man reser sig upp mot möbler själv, eller egentligen kan han principen men har nog inte tillräckligt med styrka i armarna för att dra sig upp.
Sen kom han på hur man öppnar skåp och lådor så nu e det öppna, stäng, öppna, stäng, öppna, stäng...

Händer alltså mycket nu, tror att det är anledningen till att han gråter i sömnen också, han har gjort det ungefär i en veckas tid, det är iofs bara en gång per natt och han vaknar aldrig själv av det men det är ändå jobbigt att höra honom ledsen eller han kanske bara bearbetar allt som hänt under dan??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0