Gipstavla, körning, kattunge och tomt

Var förbi öppna förskolan och fick äntligen göra gipstavlan av Liams fötter, blir säkert jättefint när det torkar. Innan det var vi förbi mitt jobb och hälsade på.. Har återigen en väldigt otrevlig busshistoria.. usch, vad är det med bussar, eller chaufförerna rättare sagt?? Åkte från centrum med två andra vagnar, vi ställer oss såklart så långt in det bara är möjligt, då säger chauffören i mikrofonen " Ni tre med vagnarna kan väl försöka ställa er så ni inte står i vägen för nån" eehh, vi gjorde ju det.. då blev en kille lite irriterad på chauffören och sa nåt i stil med  "jag är hjälte, jag fixar om det skulle hända nåt" och så sa en av de andra tjejerna med vagnen att vi ska ändå av i nästa så vi står inte i vägen för nån, då blev såklart chaufförn irriterad och sa återigen i mikrofonen "det kan börja brinna på en minut, då står ni i vägen" då blev den andra tjejen irriterad och började ropa skaffa större bussar då eller nåt, inte vårt fel att det är så trångt juh! Jaa, vad gör man??

Sen har jag övningskört på vägarna igen, det gick riktigt bra idag, känns skönt att det börjar gå så bra, hittade dragläget fort och missade bara att blinka en gång, annars var det kanonbra körning..jippii!

Efter det var vi ute o pysslade på tomten, tog bort tre stora buskar som bara är fula och i vägen, K målade våran grill med vit färg, nu e den så fin, börjar så smått hända saker där ute, till hösten ska vi göra en grej till där ute,men det ska tas före och efter bilder, för det blir en stoooor ändring!

Grannen försökte pracka på oss kattungen igen, det värsta var att han kom ut och visade oss den 10 veckor gamla skrutten, ååååh, sååå urgullig! Vill ha, vill ha!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0