Sååå slut

huh, är helt slut idag!
Var förbi på jobbet och hälsade på en sväng, innan det kom mamma hit och så gick vi till centrum, tog bussen därifån sen, eller först var jag ju på mitt gamla jobb och hälsade på en snabbis oxå! Gick lite i smyg där för att slippa hälsa på alla barn, usch vad elak jag kände mig men samtidigt vet jag att jag säkert fortfarande inte hade kommit därifrån ifall de hade sett mig, dessutom hade jag ju en tid att passa någorlunda, skulle ju hinna till jobbet innan Maria slutade!
Åkte buss dit och det gick jättebra, jag har oroat mig helt i onödan för såna saker ju, rulltrappor och bussen..hihihi!
Tänkte gå lite i smyg där oxå så inte barnen skulle se mig, men det gick ju inte alls, de sprang ut i strumporna när nån råkade se mig och de sprang från fönster till fönster och öppnade dörrar o det blev tydligen lite kaotiskt inne..oopps, det var ju såklart inte min mening. Var iaf lite halvt tvungen att visa upp Liam och så ville dom såklart ta på honom men det fick dom inte, vill ju inte att lillskrutten blir sjuk, det var titta men inte röra denna gången... Men dom var ju så ivriga, när dom inte fick röra honom ville dom åtminstone ta på hans strumpor..hihih!
Sen blev han hungrig och då sa jag att nu måste jag mata honom, då säger en tjej, "vi har fått köttbullar idag, som du kan ge" då sa jag att han inte har några tänder så det kan han inte äta, " men mosa köttbullarna då".. ja, dom e ju så underbara, gullig tanke, men tyvärr funkade det ju inte riktigt!
Sen gick jag och Maria powerwalk hem, har inte samma fina kondis som innan graviditeten, det märktes ju i mördarbacken! Liam sov hela promenaden och sen när vi kom hem tänkte jag att nu kommer han vara vaken resten av kvällen som igår men nee, han somnade, så vi har vilat med honom, men jag är fortfarande helt slut, det är dessutom min egentid idag, det innebär ju sola, men jag hoppar nog det idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0