Dessa grannar!

Vi har alltid haft lite speciella grannar, så länge vi bodde i lgh hade vi en transvestit som närmaste granne, eller vänta nu, han var nog tom opererad och då kallas det väl nåt annat. Trevlig var han ju och så men man blev lite chockad första gången man träffade honom och så hade han finare inbakade flätor än jag nånsin har kunnat göra, eller ens drömma om plus massa fina accessoarer i håret och grejer. En gång hade K hittat solglasögon i porten, och det var tydligen han som hade tappat bort dom, han fick tillbaka dom och kom sedan med bullar till oss som tack.. snällt!

Vi hade oxå en i porten som brukade kissa i hissen, mindre trevligt..men det värsta var nog när han tydligen hade bajsat i hissen..urk.. tur vi inte såg det..har ju stått i samma hiss med honom när han kissar på sig så det var ju iofs inte långt ifrån bajset..blää!

Sen har det ju funnits en och annan skummis som har sovit i porten och sånt, röjt mitt i natten mm.

Nu när vi flyttade till hus så visste jag ju att det såklart antagligen blir bättre kontakt med grannarna eftersom man faktiskt träffas oftare ute på gården och det verkar som man har nån annan grannsamverkan i såna här områden. Men den närmaste grannen e ju så knasig så man vet inte vad. Han grillar på vintern, ute i sin CARPORT!!! Igår kom han och ringde på dörren, och K öppnade, då mumlade han nåt om fika tyckte jag att han sa, då sa K att han får vänta lite, och jag tänkte va fasen, bjöd han in sig själv till oss på fika..det var det sjukaste.. sen så var det visst så att han ville ha skjuts till ICA..huh, tur det..hahaha! Blev lite rädd där att han skulle komma och fika fast vi knappt känner honom. Visserligen är det ju bra att ha bra kontakt med grannar ifall man nån gång skulle behöva hjälp med nåt eller bara låna socker men ja, man får ju ha en viss förståelse för att folk ändå vill vara i fred oxå... man flyttar ju till hus för att slippa alla grannar som bor nästan hemma hos en..

Denna nya granne varnade också för att det finns skumma typer här i området..hihihi...han vet nog inte varifrån vi kommer ursprungligen! Där fanns det skumma typer..mest hela tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0