Julafton och juldagen

Julafton spenderades hos Ks päron, mina åkte ju till Finland som dom numera gör varje år så det blir tyvärr inte längre varannat år, nåja..kollade Kalle Anka och åt god julmat, alldeles för mkt som vanligt, sen kom tomten på besök.
I år hade vi sagt att vi inte ska köpa massa julklappar åt dom vuxna och ändå satt vi där med 5 fulla säckar med saker, jag fattar inte hur det blir så varje år..hahahhaah! Fick iaf väldigt bra saker, bl a : handdukar, påslakanset, väska, plånbok, pengar, wiispel, underställ och två jättefina halsband samt örhängen till det ena mm.
Liam var lite rädd för tomten, men inte så att han blev helt hysterisk!

När barnen hade lagt sig spelade vi TP, det är ju nästan tradition. Och vad det tog tid, tror vi spelade närmare 4 timmar innan vi gick och la oss.

Vaknade för lite frukost och satt sen kvar ett tag till och åt jullunch, nu räcker det med julmat för mig, förutom skinkan vi har hemma då =)

Juldagens planer var utgång med M och H-L, var rätt trött men det fick gå ändå, vi började kvällen hos H-L och åt en riktigt god skaldjurspasta, fortsatte sen med lite dricka och ett riktigt roligt sällskapsspel, med andra ord hette den. Man är två i varje lag och den ena ska förklara så många ord som möjligt till den andra på 30 sekunder, det andra laget har tutor som dom tutar med om dom kommit på svaret, så jäkla stressande men en positiv stress.. Vissa förklaringar var helt enkelt för svåra och vissa ord gick inte alls att förklara medans vissa var superlätta.. Vi skrattade så tårarna sprutade vissa ggr...måste köpa det där spelet och bjuda hem folk på spelkväll, hade helt glömt bort hur kul man faktiskt kan ha med spel, jiiises alltså!

Sen gick vi ut på TBs, jag har inte haft en ordentlig utekväll på två år så det var nästan lite spännande, väl där så var det dock inte lika spännande, det kändes som att man hade kommit in på någon sorts gymnasiefest, eller nästan lågstadiedisco alltså..gaaaah, men klockan var mkt så vi hade inte hunnit nån annanstans ändå. Stannade i nån timme och bestämde oss sen för att dra hem, det märks att man har mognat nåt enormt sen man fick barn, det där var inte riktigt så lockande som det var innan jag fick Liam, jag måste faktiskt erkänna att det hade varit roligare att stanna hos H-L och spela spel... Usch, e det tantvarning nu eller??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0