ojojoj

Länge sen jag skrev nåt nu igen, dagarna går så fort med femmånadersbebbe, han är vaken nästan hela dagarna numera, sover kanske två ggr 30 minuter under dan, resten på natten, han hade redan börjat sova 7-7,5 timme per natt fyra nätter på raken men sen hände nåt o nu får man natta om honom vid tre.. kan ju vara utvecklingssrpånget som spökar eftersom han skriker och gråter men är inte ens vaken!
Har tagit vaccin en andra gång, stackars liten säger jag bara, det är så hjärtat brister, tur att han snabbt blir glad igen, tyvärr fick han feber denna gång oxå men det verkade inte störa honom, han var precis som han alltid brukar, en riktig solstråle!

Dagarna har mest spenderats hemma eller ute på promenad, nu har öppna förskolan öppet igen och dit kommer vi gå på tisdagarna, kan vara rätt skönt att träffa lite andra mammor samt att Liam numera tycker att tex sångstunden är jättekul, i början satt han bara och stirrade!

tror inte heller det är lång tid kvar tills han börjar krypa eller sitta själv, med stöd går det bra och han sitter säkert själv nån sekund oxå men sen kastar han sig rakt bakåt för han vet ju att man sitter där o tar emot, lat kille =)
Han har även lärt sig att stå med stöd, och i sängen håller han bara i med en hand, den andra ska man använda för att peta på leksakerna med!

Sen är han stora killen och har numera sittvagn, liggvagnen har hamnat på vinden! Och vad han älskar att se sig omkring när vi är ute och knallar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0