Mycket som händer nu

Var på sexmånaderskontroll den 18/8, allt ser helt perfekt ut och läkaren sa "Liam kan köras tusen mil till, han är helt klart godkänd i besiktningen", skönt att höra, man är ju alltid lite orolig, helt i onödan förstås. Växer gör han som han ska, har börjat äta gröt morgon o kväll, eller det har han ju gjort länge men nu är det även smakisar samt fruktpureer, vissa gillas mer, vissa mindre.

Vi började på babysim igår, så varje söndag åtta veckor framåt e det bara att sätta klockan på ringning, det börjar ju redan 10.15 i Sydpoolen, huh.. galet kul var det iaf och han var först lite misstänksam men sen började han sparka och sprattla i vattnet =) Såklart lyckades jag glömma min bikini där så det var ju bara att åka tibax och hämta den, tur att ingen hade snott den.

Har börjat få läggningsrutiner oxå, senast 9 somnar han själv, utan att ammas, så underbart, och sover sen allt mellan 5-7,5 timme då han äter lite och sover glatt vidare till kanske 8 nångång, oftast bökar han sedan runt en halvtimme och somnar om för att sen gå upp vid tio.

Idag är lillskrutten redan ett halvår gammal, var tog tiden vägen? Imorgon får han börja med välling, tror inte det blir nåt problem då han älskar all gröt, oavsett smak...

Har börjat gå oftare på öppna förskolan oxå, lite roligare nu eftersom han är mer intresserad av de andra barnen, så varje tisdag försöker vi ta oss dit, synd bara att det är precis då han är som tröttast, tur att han är en liten solstråle som ändå alltid skiner upp =)

Kul att se hur fort utvecklingen går framåt, förrförra veckan kunde han inte sitta upp en sekund utan stöd, veckan därpå satt han hur länge som helst utan att ramla, nu är det nog bara en tidsfråga innan han börjar krypa, han har ju redan ålat sig framåt sen vi var i finland för en o en halv månad sen.

Nu i helgen är det namngivningsfest här hemma på tomten, hoppas på fint väder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0