Möhippa, namngivningsfest, middag, bröllop, kryssning...

...ja, listan kan göras riktigt lång, känns som att det är något precis hela tiden, men man ska inte klaga, eller det gjorde jag ju inte heller iofs..

Kan ju börja med möhippan: Vi kidnappade "offret" från jobbet, hon hade ingen som helst aning om att vi skulle komma, inte heller vad som skulle hända, och det var jobbigt för henne som den kontrollfreak hon är, försökte verkligen luska ut vart vi skulle, vad vi skulle göra och sa att hon ser framför sig att hon kommer få stå på Plattan o göra nåt galet.. men eftersom jag vet hennes humor så gjorde vi faktiskt bara väldigt snälla saker... Hon fick såklart gå klädd lite rosa men även det var rätt snälla saker hon hade på sig, inget raffset direkt..
Vi tog sikte mot gallerian och på vägen dit fick hon en uppgift, samla kärleksråd från olika okända människor, när hon hade gjort klart en uppgift fick hon såklart priser som kan komma att användas nån gång senare med hennes blivande man =)
I Gallerian körde vi lite sumobrottning i stora dräkter, svettigt faktiskt, värre än vi trodde, efter det fick hon köra lite rodeotjur, folk som gick förbi stannade och kollade in genom fönstret..hahahaha, duktig var hon iaf, 31 sekunder höll hon sig på tjuren. Sen träffade vi ett gäng killar som hade svensexa för sin kompis så det blev lite foton och snack.
Fortsatte vidare mot Östermalm där vi tänkte äta pasta på en italiensk restaurang, hennes uppgift med kärleksråden fortsatte men på Östermalm var folk för upptagna med att stå och se snygga/rika ut så dom var väldigt snofsiga och hade inte tid att säga en mening, urk..kom till Vapiano där vi skulle äta men såklart var det tusen mils kö, sist jag åt där behövde vi inte boka bord, trodde det var likadant nu, nåja, vi åkte till söder istället och kände oss mer hemma där faktiskt(inte så konstigt kanske), åt riktigt god pasta på ett ställe som hette "Muggen", när vi satt där fick hon sin andra uppgift, rita av sin blivande man på canvasduk utan att använda sudd, det blev rätt likt, fortsatte sedan en bit till och hon gick verkligen in i den där uppgiften med kärleksråden, hon berättade ingående varför hon ska ha det och att hon tänker kolla i sin bok varje dag mm mm, under hela kvällen drack hon en hel kvarting sprit själv, blandat med en halv liter cola och hon verkade inte alls full, folk sa tom att "du måste ju dricka, du har inte druckit nåt". När hon väl kom hem hade hon varit som en fjortonåring, så det satte väl igång där först..skumt! Sista snälla uppgiften var frågor om hennes blivande man.. Sen åkte vi hemåt, som sagt, världens snällaste möhippa, inga pinsamma saker överhuvudtaget.

Namngivningsfesten får bli ett eget inlägg, men nu på fredag ska vi ha över två par på middag, dom har även barn i samma ålder som kan ha sällis av varann och Liam går ju och lägger sig rätt tidigt så det blir nog riktigt trevligt, kanske jag kan dricka några cider oxå..jammii!

Sen e det ju bröllop mitt i veckan, helgen därefter åker vi på kryssning till Helsingfors för att fira farmor som fyller 89 år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0