Kajaani

Efter Vaasa bar det av mot Kajaani, på vägen dit stannade vi till hos Robin och Sabina i Årvas, de hade fått barn två veckor innan och han var för tidigt född, så liten, hade helt glömt bort hur små dom va, Liam växer ju så fort.

I Kajaani skulle vi träffa Ks släkt på hans mammas sida, men första dan gick vi och dumpade sakerna på hotellet och kollade runt på stan bara, de hade nån jazztävling på hotellet och jag bara tål inte den musiken, urk, det enda man hörde hela helgen var jazz jazz och mera jazz. På stan letade vi efter nåt ställe att äta på, det hittade vi tyvärr inte, det enda dom hade va pizza eller kebab, inte direkt nåt vidare utbud. ( I Finland kom det ett tv-program om olika städer och just Kajaani fanns med en gång, var tvungen att kolla vad dom hade att säga om den staden och det enda minuset stan fick var att det fanns dåligt med matställen, rätt komiskt faktiskt).

Vi besökte Ks mormor och mostrar, ena mostern bygger nytt hus med sin man och oj vad mysigt dom kommer få när det är färdigt, vi åt hos den andra mostern och där fick vi smaka älg, har ätit det en gång förut men det var tillagat på nåt annat sätt då, det var iaf gott. Inte konstigt man gick upp i vikt under den här resan.

Mat fanns ju som sagt inte så det blev hesburger och deras riktigt goda kycklingtortilla, men efter tre dar med sånt var det skönt att sticka vidare till ett annat ställe med "riktig" mat. Hotellet hade iofs god frukost varje morgon. Det fanns även bastu och pool, badade en gång bara dock.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0