Ledsen

Ja usch, jag blev så ledsen när vi såg på filmen, den var ju sorglig, borde ha haft en varningstext eller nåt! Filmen var iofs bra och har ju en tröstande K här så det är lungt nu..hihihi!

Vi har massa projekt på G här hemma, eller det är väl egentligen inget som verkligen MÅSTE göras, vi har ju inga fuktskador eller sånt men lite småpyssel vi tänkt fixa med här under våren/sommaren! Tänkte bygga en inglasad uteplats på våran altan, fast det kanske vi gör först nästa år men vi behöver köpa trädgårdsmöbler för här ska grillas hela sommaren, synd bara att alla större möbelgrupper kostar så mkt, vi har iaf bord och stolar till framsidan och balkongen där uppe, sen behövs oxå minst två solstolar! Ska bli spännande att se vad vi har för växter här ute, kanske får ta och plantera nåt mer, men känns inte som det är det första vi ska lägga pengar på!

Vill ju egentligen byta luckor i köket oxå, men det är ju bara sånt estetiskt och dom funkar ju för det dom ska så det får bli ett senare projekt. I badrummet har vi tänkt sätta såna glasblock eller vad det nu kallas för, framför den fula stora luftvärmepumpen, det är oxå bara estetiskt och får vänta.. hihi, allt får vänta!

Nu ska jag kolla lite på IKEAs hemsida om jag hittar nåt kul, sen ska det sovas här så man orkar med morgondagen, har absolut inget inplanerat, så skönt! Tror iaf att det blir en lååååååångpromenad och övningskörning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0