Helgen som gick

är redan slut! Men för oss som är mammalediga spelar det ju egentligen ingen roll, alla dagar är lediga dagar, eller ledigt är det ju inte men man har åtminstone inga tider att passa förutom när det är BVC, läkarbesök, föräldragrupp eller nåt annat!

I helgen hade vi städdag ute på gården, det var riktigt många grannar ute som man då aldrig hade sett förr. Sen fick vi god lunch efteråt. Åkte och köpte jordgubbsplantor och mossa GTI, nu ska tomten bli mossfri och fin. K kapade även cypressbuskarna som står mellan oss och grannen, så nu kanske vi får lite morgonsol på våran baksida.

Idag fick vi sovmorgon återigen till skillnad från igår, har inte gjort alltför mkt faktiskt men är trötta som bara den, åkte och kollade lite trädgårdsmöbler, sen har vi grillat flintastek, fixade även färdigt i rabatten på framsidan och planterade jordgubbarna, åkte sen förbi Ks päron ett tag så dom fick träffa en trött Liam, han brukar jämt sova när vi är hos dom, kanske inte så kul men idag var han åtminstone vaken.

Har även klickat hem en fin klänning, jag är ju ute efter en som nu verkligen bara inte finns nånstans så jag tröstade mig med att köpa en annan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0